Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Pelit

Hyrule Warriors

Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Wii U, ikäsuositus 12

Wii U:n Hyrule Warriors on kaunis ja kiinnostava toimintapeli, joka onnistuneesti yhdistää kaksi maineikasta pelisarjaa. Hahmot, teemat ja ulkoasu tulevat Nintendon The Legend of Zeldasta, mutta pelisuunnittelu kumpuaa Koein Dynasty Warriorsista, joka on suosittu Japanissa.

Hyrule Warriorsin idea on yksinkertainen: pelihahmo on väkivahva soturi, joka kukistaa satoja vihollisia hetkessä. Pelialue muistuttaakin keskiaikaista taistelutannerta, kun kimppuun vyöryy kerralla valtava määrä vastapuolen sotureita.

Pelattavuus on helppoa, mutta siinä on myös riittävästi haastetta ja taktisuutta. Kokonaisuus huokuukin perinteistä videopelisuunnittelua, jossa hauskuus on perimmäinen hyve.

Sähäkkä toiminta viihdyttää yksin, mutta puhkeaa täyteen loistoonsa vasta moninpelissä. Silloin pelataan kahdestaan sekä tv-ruudulta että suoraan peliohjaimen näytöltä. Tätä erinomaista tapaa hyödynnetäänkin aivan liian harvoin Wii U:lla.

Tyylikäs Hyrule Warriors ilahduttaa lisäksi sisällön määrällä. Mukana on ylimääräisiä hahmoja, kykyjä ja varustuksia sekä erillisiä pelimuotoja – ja paljon salaisuuksia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.