Jak and Daxter: The Lost Frontier

JAK AND DAXTER: THE LOST FRONTIER

Testattu PSP.

Ratchet ja Clank ovat Playstation-konsoleiden tunnetuimpia ikiomia sankareita, kuten ovat myös Jak ja Daxter. Jak and Daxter: The Lost Frontier on tehty nimenomaan PSP:lle. Tämä on hahmojen ensimmäinen julkaisu Sonyn käsikonsolille.

Jak on suippokorvainen rohkea seikkailija. Hänen apulaisensa Daxter on ylivilkas, näppärästi sanaileva pieni karvaturri.

Jak ja Daxter lyövät hynttyyt yhteen kaverinsa Kieran kanssa, koska planeetta on tuhoutumassa.

Pelien juonet kertovat harvoin mitään oleellista itse pelistä. Näin on tälläkin kertaa. Nyt palataan pelisarjan alkuun, perusasioihin ja värikkäisiin maisemiin. Lost Frontier on vanhan hyvän ajan tasohyppely, jossa on ripaus seikkailua, paikkojen tutkimista ja taistelua. Aivan kuten noin 40 prosentissa kaikista peleistä. Mukana on hieman roolipelielementtejäkin.

Suuri kysymys kuuluukin, onko peliä mukava pelata? Onko se hyvää viihdettä? Kyllä on, pääsääntöisesti. Tämän tyylilajin parempia edustajia ei PSP:lle kovin monta ole.

Kliseistä on jalostettu sujuva ja hauska peli. Räiskiminen on tosin välillä aikamoista... räiskimistä ja kamerakin osoittaa toisinaan minne sattuu.

Mutta niinhän se lähes aina tekee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.