Lara Croft and the Temple of Osiris

Lara Croft and

the Temple of Osiris

Crystal Dynamics

PS4, Xbox One, PC, ikäsuositus 12

Lara Croft ei ole vain yhden tempun poni, sillä hahmossa on potentiaalia vaikka mihin. Lara Croft and the Temple of Osiris vie kameran kauemmaksi kuin Tomb Raider -sarjassa. Mikäli pelasitte pari vuotta sitten Lara Croft and the Guardian of Lightia, tiedätte, mistä on kysymys.

Lara seikkailee Egyptissä, missä hän joutuu tekemään yhteistyötä aarteenmetsästäjäkilpailijansa Carter Bellin kanssa ja taistelemaan pahaa Set-jumalaa vastaan.

Pelihahmot tuhoavat vihollisia käyttämällä aseita oikealla ohjaintatilla. Räiskintää on paljon, mutta vähintään yhtä tärkeää on selvittää, miten pyramideissa ja kaikenlaisissa sokkeloissa pääsee etenemään. Älypähkinät ovat monipuolisia ja hyvin suunniteltuja.

Ongelmat skaalautuvat sen mukaan, kuin monta pelaajaa (1–4) koneen ääressä on. Mukaan seikkailuun voi liittyä tai siitä voi poistua milloin tahansa, mikä on todella hyvää palvelua moninpelien ystäville. Systeemin soisi yleistyvän muuallakin.

Lara Croft and the Guardian of Light on onnistunut yhdistelmä toimintaa, seikkailua ja ongelmanratkaisua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.