LittleBigPlanet

LITTLEBIGPLANET

Testattu PSP, saatavilla myös PS3.

Playstation 3:n parhaita myyntivaltteja on ollut sympaattinen tasohyppely LittleBigPlanet, joka on kunniaksi termille koko perheen peli. LittleBigPlanetin mainio moninpeli, kenttäeditori ja nettimahdollisuudet ovat hieno esimerkki yhteisöllisestä pelaamisesta. Viime viikolla LittleBigPlanet ilmestyi käsikonsoli PSP:lle.

LittleBigPlanet näyttää heti tutulta, vaikka kyseessä on aivan uusi peli. Perusidea on toki sama vanha, mutta kentät ovat uusia ja koko formaattia on sovitettu käsikonsoliin. Suurin muutos ja harmi on moninpelimahdollisuuden katoaminen.

LittleBigPlanet on tasohyppely, jossa sympaattiset muokattavat rättinukkehahmot yrittävät päästä kentän alusta maaliin. Kentissä on kaikenlaista kivaa kerättävää.

Yhtä paljon kuin sorminäppäryyttä tarvitaan tässä pelissä aivoja helpohkojen älypähkinöiden ratkaisemiin. Kenttäeditori on yhä hämmästyttävän monipuolinen ja silti kohtalaisen helppo oppia. Mikä parasta, nettipuoli toimii entiseen tapaan. Omia kenttiä voi jakaa muille, ja muiden kenttiä voi ladata itselle.

PSP:n LittleBigPlanet on PS3-isoveljeään yksinkertaisempi, mutta charmi on entisellään.

LittleBigPlanet tavoittaa yhä minkä tahansa pelin tärkeimmän ominaisuuden: sitä on ilo pelata.

Eikä vain ilo, vaan suorastaan riemu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.