Medal of Honor: Warfighter Danger Close

PC, PS3, Xbox 360. Wii U

Nykyaikainen sodankäynti ei enää tarkoita poteroiden suojaamaa rintamalinjaa. Asemasodan sijaan suurvallat taistelevat terroristisoluja vastaan ympäri maailmaa. Aikojen muuttuessa myös taktiikat ja taistelijat ovat muuttuneet.

Medal of Honor: Warfigher vie pelaajan taistelemaan nykypäivän konflikteihin, jotka sijaitsevat yhä useammin kaukana julkisuuden valokeilasta. Terrorisminvastaisiin toimiin erikoistuneiden operaattorien kanssa vapaan maailman vihollisia metsästetään esimerkiksi Somaliassa.

Warfighter on EA:n vuoden suurimpia räiskintäpelilanseerauksia. Tätä taustaa vasten pelin viimeistely on ällistyttävän heikolla tasolla. Graafisesti peli on näyttävä, mutta kokonaisuuden hiominen on jäänyt kiireen vuoksi pahasti keskeneräiseksi. Peli-iloa latistavat äärimmäisen tehokkaasti esimerkiksi jatkuvasti toistuva satunnainen tökkiminen sekä tavan takaa seinien sisässä juoksevat tiimikaverit.

Tekniset huolet syövät pelikokemusta tuntuvasti. Hiomattomuus ärsyttää eritoten siksi, että ilman niitä Warfighterin toiminnantäyteinen tarina tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen suurvaltojen erikoissodankäyntiin.

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.