MotoGP 10/11

Erilaisia autopelejä on lajityypistä pitäville pelaajille tarjolla lukematon määrä. Moottoripyöräilyn ystävillä valinnanvaraa on huomattavasti vähemmän.

THQ:n MotoGP-pelisarjassa pelaaja heitetään kaksipyöräisen kilparaketin kyytiin maailman kovatasoisimpaan pärinäsarjaan. Virallisen lisenssin turvin pelissä ovat mukana kaikki MotoGP-sarjan viralliset tallit ja kuljettajat. Myös kaikki sarjassa ajettavat radat on mallinnettu peliin.

Graafisesti peli jää jälkeen kilpailijoistaan, mutta pyörät ja radat on mallinnettu tarkasti. Äänimaailma on laadukas: tehokkaat kilpapyörät kuulostavat ärjyiltä myös virtuaalimaailmassa.

Parhaimmillaan peli on muita ihmisvastustajia vastaan kisatessa. Laadukkaasti toteutettu nettipeli pidentää elinikää tuntuvasti. Myös uratilaa voi pelata kahden ihmispelaajan voimin.

Suurin ongelma on pelattavuudessa. Heikon ohjattavuuden takia pelituntuma on hankala. Ohjaaminen tuntuu vaivalloiselta.

MotoGP 10/11 on hyvä yritys, mutta pelikokemusta häiritsevien virheiden vuoksi se ei mahdu palkintokorokkeelle, vaan hukkuu ajopelien harmaaseen keskinkertaisuuteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.