Playstation All-Stars Battle Royale

Playstation All-Stars Battle Royale

SuperBot Entertainment

PS3, PS Vita

Tappelupeli PlayStation All-Stars Battle Royale kokoaa yhteen Sonyn konsoleilta tunnettuja hahmoja ja asettaa ne kamppailemaan toisiaan vastaan. Ideatasolla kyseessä on suora vastine Nintendon ansiokkaalle Super Smash Bros -sarjalle.

Mielenkiintoinen kokonaisuus ei valitettavasti yllä inspiraationsa tasolle, vaikka yritystä riittääkin. Tarjolla on runsaasti hahmoja, joilla on asiaankuuluvan tunnusomaiset taistelutyylinsä. PlayStationin historiasta tyylikkäästi ammentavat kentät tuovat yhteenottoihin myös omat vivahteensa.

Pelattavuudessa ei kuitenkaan ole kaivattua syvällisyyttä tai tasapainoa. Osa taistelijoista on ylivahvoja, taistelumekaniikka turhan pelkistettyä ja nujakointi näyttäytyy usein liian sekavana.

Taitavammalla toteutuksella puutteet olisivat kääntyneet vahvuuksiksi, jolloin peli vetoaisi helpolla lähestyttävyydellään. Nyt se tuo vain hetkittäistä mielihyvää kokonaisvaltaisempien teosten väliin.

On positiivista, että PS3-version ostajat saavat ladata pelin PS Vitalle ilmaiseksi. Eri laitteiden versiot ovat liki identtisiä ja ne toimivat lisäksi nettimoninpelissä keskenään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.