Repulze

Repulze

Pixelbite

iOS

Mobiilipelaamisen murros on ollut kokonaisvaltainen ja äärettömän nopea. Älypuhelimien ja tablet-laitteiden ajama hurja murros on pyöräyttänyt markkina-asetelmat päälaelleen: samalla kun uudet laiteluokat ovat kehittyneet monipuolisiksi pelilaitteiksi, kituuttavat erilliset käsikonsolit henkihieverissä.

Repulze on loistava esimerkki tableteille ja älypuhelimille saatavissa olevasta viihteestä. Applen iOS-käyttöjärjestelmälle rakennettu futuristinen ajopeli on ulkoasultaan vakuuttava osoitus laitteiden sisällä piilevästä laskentatehosta.

Nimekkään Wipeout-sarjan ideaa lainaava ajopeli sieppaa ulkoasunsa lisäksi mukaansa vauhdikkuudellaan. Futuristiset radat ovat mukavan vaihtelevia ja lisähaasteita tuovat mukanaan radoille sijoitetut sähköportit, jotka joko hidastavat tai kiihdyttävät matkantekoa.

Pelin ainoa ongelma löytyy ohjaustuntumasta. Fyysisten näppäimien puutteen vuoksi aluksen hallinta vaatii äärimmäistä sorminäppäryyttä ja aiheuttaa turhautumista kokeneellekin pelaajalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.