Storm

IndiePub

PC, PS3, Xbox 360

Viime vuosikymmenen puolivälissä startannut seitsemäs konsolisukupolvi muutti pelaamista monilla sektoreilla. Verkkoyhteyksien myötä erilaiset nettiominaisuudet löivät itsensä läpi lopullisesti. Monille pelaajille huomattavin muutos olivat konsolien verkkokauppapaikat, sillä niiden avulla myyntiin on saatu huomattavasti aikaisempaa pienempiä pelilanseerauksia.

Bitteinä verkon perältä lataantuvan pelin lanseeraus vaatii rahaa, mutta huomattavasti normaalia lanseerausta vähemmän.

Storm on fysiikkapohjainen älypeli, jossa pelaaja ohjaa säävoimia kasvattaakseen siemenestä puun. Ideana on hyödyntää luonnonvoimia optimaalisesti niin, että siemen ohjautuu mahdollisimman hedelmälliseen maaperään.

Yksinkertainen idea on nerokas. Sääilmiöiden hyödyntäminen siemenen ohjaamisessa on ideana tuore, mutta pidemmän päälle rauhallisen verkkainen pelirytmi ei sovi ainakaan kiihkeimmille toimintapelifaneille.

Rauhallisemmasta menosta pitäville älypelifaneille Storm on pienine ohjauspuutteineenkin loistava muutaman illan pikkupelituttavuus.

Jarmo Pitkänen

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.