Syksyn räiskintähitti

Call of Duty: Black Ops II

Treyarch

PC, PS3, Xbox 360, Wii U

Räiskintäpelien ystäviä on tänä syksynä hemmoteltu monien nimekkäiden hittipelisarjojen jatko-osilla. Aikaisempien osien yhteismyynnillä mitattuna syksyn kovaluokkaisin lanseeraus on Call of Duty: Black Ops II.

Osittain tulevaisuuteen sijoittuva teema on tekijöiltä tietoinen riski, sillä osa pelin kohderyhmästä saattaa kavahtaa futuristisia taisteluita. Treyarch-pelistudion historian ja lähitulevaisuuden taistelukentille sijoittuva räiskintäpeli on kuitenkin loistava tuotos. Pelaaja heitetään hoitamaan valtioiden puolijulkisia sotilasoperaatioita ympäri maailmaa.

Perinteisesti kahden eri pelistudion voimin kehitetyn pelisarjan Treyarch-lanseeraukset ovat olleet teknisesti muita heikkolaatuisempia. Tällä kertaa kalifornialaisstudion laadussa ei kuitenkaan ole moitteen sijaa.

Tuotannolliset arvot ovat kautta linjan korkealla, sillä peli näyttää ja kuulostaa upealta.

Yksinpelikampanja on rakennettu laadukkaasti, mutta tarinaltaan kiehtova yksinpeli tarjoaa viihdettä vain muutamaksi tunniksi. Kokonaisuutta täydentää kuitenkin loistava verkkopeli, jonka vuoksi pelattavaa riittää jopa kuukausiksi.

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.