Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters

Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters Toki Electronic Artsin suosituista urheilupeleistä Fifa ja NHL ovat kovia juttuja nekin, mutta itse odotan aina eniten uutta Tiger Woodsia. Kun edellisessä osassa kolopalloa lyötiin Ryder Cupin nimissä, nyt teemana on coolimpi Masters-turnaus.

Pelin sydän on uramoodi, jossa aloitetaan amatööritasolta ja jossa pyritään lopulta Masters-voittajaksi. Uramoodi ei ole koskaan ollut parempi. Muutkin pelimuodot pyörivät Mastersin ympärillä.

Uutuutena tässä versiossa on aktiivinen mailapoika, jonka saa poistettuakin. Muutoin pelaaminen sujuu entiseen tapaan. Mitä nyt puttaaminen tuntuu vaikeammalta. Kaikissa versioissa on suunnilleen sama sisältö. Peli näyttää hd-konsoleissa selvästi paremmalta. Wii-versiosta löytyy tuki Motion Plussalle ja PS3-versiosta Movelle.

Boxin ja Pleikkarin Tiger Woodseissa on 16 täysimittaista kenttää ja maksullisia ladattavia kenttiä 20. Wii-levyltä kenttiä löytyy peräti 25, vastineeksi huonommasta ulkonäöstä ja heikommasta nettipelistä.

Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters on markkinoiden paras virtuaali-golf. Se tosin ei yllätä ketään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.