Wii Play: Motion

(testattu: Wii) Lähes viisi vuotta sitten miljoonamyynteihin yltänyt Wii Play oli Wii-konsolin julkaisupeli, joka esitteli liiketunnistuspelaamista simppelillä ja hupaisalla annillaan.

Tuore jatko-osa Wii Play: Motion on vastaavanlainen minipelikokoelma. Vaikka pelattavuus onkin nyt aiempaa harkitumpaa, on tarkoituksena yhä vedota etenkin lapsiin ja satunnaisempiin harrastajiin.

Wii Play: Motionin pelaaminen on vaivatonta ja hauskaa. Pelaajan liikkeet siirtyvät luontevasti osaksi toimintaa, esimerkiksi myyrien nuijimista, kivien heittelyä ja sateenvarjorullaluistelua.

Peli sisältää 12 minipeliä. Laadussa on luonnollisesti ailahtelua, mutta onneksi tarjonta on kuitenkin pääpiirteittäin tasokasta. Sisältö on lisäksi parhaimmillaan kavereiden kanssa nautittuna, sillä pelkkänä yksinpelinä Wii Play: Motion alkaa kyllästyttää pian.

Maininnan arvoista on myös, että pelin mukana tulee ohjainkapula. Näinpä hankinta onkin varsin houkutteleva, kun paketista saa hyvän vastineen rahoilleen.

Kokonaisuutena Wii Play: Motion on helposti lähestyttävä, hyväntuulinen minipelikokoelma, joka soveltuu mainiosti koko perheen kevyeksi viihteeksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.