Hassuja nuo japanilaiset

Tuttu juttu (1992–2002) palaa telkkariin, eikä siitä sen enempää. Mieluummin näkisin suomalaisen version näistä japanilaisista tv-kisailuista, jotka ovat tai ovat olleet oikeasti olemassa.

Karkkia vai ei? Perinteinen taidemuoto nimeltään sokkuri tarkoittaa taiteen tekemistä makeisista. Tv-kisassa ihmiset maistavat ja purevat arkipäiväisen näköisiä esineitä ja selvittävät, ovat ne oikeasti karkkia tai vaikkapa pöytä.

Peppupeli. Nuoret naiset työntävät takapuolensa seinän toiselle puolelle reiästä. Kisailijat yrittävät peppua pussaamalla selvittää, mikä takapuoli kuuluu kenellekin. Kyllä tämä aina Temptation Islandille arvokkuudessaan pärjää.

Kohti maailmanloppua. Kisailijat kiertävät ympäri planeettaa unelmakohteissaan. Perillä he joutuvat kohtaamaan kammottavia haasteita, jotka pistävät alushousut vaihtoon.

AKBingo! Tiedättehän polttopallon? Kuvitelkaa se rautaisilla palloilla ja rasvatulla lattialla. Mikäli kisailija saa pallosta, koomikkokaksikko keksii heille erilaisia ällöttäviä rangaistuksia.

Unipeli. Naismallit nukkuvat samassa huoneessa. Kun ”äiti” ja ”poika” käyvät herättämässä heitä, mallin tehtävä on herätä mahdollisimman söpösti. Jos herättävät eivät vaikutu, he heittävät herääjää kakulla naamaan.

Saippuoidut portaat. Nimi kertoo kaiken. Kisailijat kiipeävät liukkaita portaita pitkin yhdessä ylös, ja kaatuminen on tuskallista. Portaiden alapäässä on uima-allas.

Riisu tyttö. Alaston naismalli on suojan takana. Suoja avautuu pala kerrallaan, kun kisailija suorittaa erilaisia nöyryyttäviä tehtäviä.

Ihmiskeilailu. Kisailija laskee sisärenkaalla isoja keiloja päin, yrittää kaataa ne ja yrittää olla satuttamatta itseään. Soittakaa joku Duudsoneille.

Chinko-kone. Miehet vastaavat popkulttuurikysymyksiin. Mikäli vastaus on väärä, mailalaite lyö heitä sukuelimille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kolumnit

Ruotsissa osutaan napakymppiin, Suomessa ei

Amerikkalaiset yhä riippuvaisempia ilmastoinnista

Kun koolla on väliä

Ei yhtään ylimääräistä

Elokuva ei ole pelkkää elokuvaa

Opi suojelemaan omaa energiaasi

Korkean korvamatoisuuden kappale

Miksi katsotte vääränlaisia ohjelmia?

Internet on vallannut vapaa-ajan

Disney+ tulee ja mullistaa markkinat

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

...