Lottovoittajan kanssa asuntokaupoille

Antenni

Pienehkö pohjoissavolainen kunta Siilinjärvi meni muutama viikko sitten sekaisin, kun kyläkaupan peliporukalle jysähti 90 miljoonan jättivoitto Eurojackpotista. Kuntaan napsahti kerralla 50 uutta miljonääriä, mikä on aika paljon 21 000 asukkaan paikkakunnalla.

-On se hyvä, että meni useammalle. Iloinen olen heidän puolestaan. Kateus olisi saattanut iskeä, jos yksi olisi saanut kaikki rahat.

-Ajattelin kyllä itsekin pelata, mutta jono tiskille oli liian pitkä. Kyllä harmittaa.

Tähän tyyliin paikalliset asukkaat kommentoivat jättipottia.

Voittajat itse eivät intoutuneet avautumaan onnenpotkustaan julkisuudessa omalla nimellä, mutta paljastivat kuitenkin sen verran, että lapsia autetaan ja uusi asunto hankitaan. Mielellään sellainen, jossa on hissi.

Nyt kannattaisi Siilinjärvellä avata teevee ja katsoa sieltä pientä vinkkiä asunnonhankintaan.

Telkkarissa pyörii nimittäin ohjelma Lottovoittajan unelmakoti. Ohjelmatietojen mukaan siinä autetaan onnekkaita äkkirikastuneita uuden kodin etsinnässä. Olipa kyse satojentuhansien tai miljoonien voitosta, onnenpotkimat haluavat asuntokaupoille välittömästi.

Veikkaanpa, että yksi jos toinen paikallinen kiinteistövälitysyrittäjä Pohjois-Savossa pistäisi mieluusti pystyyn uuden puljun, jossa keskitytään lottovoittajien asunnonhankintaan.

Ja aina mahtavampaa olisi, että joku innokas tositv:n tekijä dokumentoisi prosessin koko kansan nähtäväksi. Varmasti riittäisi katsojia tällä formaatilla. Kyllä suomalainen aina sen verran utelias ja kateellinen on.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kolumnit

Libanonin järkyttävästä tilanteesta pitää puhua avoimesti

Työkaverit ovat yllättävän tärkeitä.

Lähi-idän räjähdysten kesä päättyi täystuhoon

Koettelemusten tiellä

Videopuhelu ei aina riitä.

Millainen asenne sinulla on elämään?

Miten päiväni väritän?

Loppu on vaarallinen käsite.

Onko minulla ruoka-allergia?

Lupiinipoliisia odotellessa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

...