Oi beibi anna mulle piiskaa

Lik meg on norjalainen draamasarja 12–14-vuotiaille kiusaamisesta ja eristämisestä sekä ystävyydestä ja kunnioituksesta. Sarjassa seurataan 7. luokkaa käyvää Odaa, jonka paras ystävä päiväkodista asti on ollut Arin. Kun Arin pääsee osaksi suositun Lunan tyttöporukkaa jätetään Oda ulkopuolelle ja yksin.

Kyseessä on sydäntä särkevä ja karu kuvaus myrkyllisestä ryhmäkäyttäytymisestä ja erilleen kasvamisesta, koettuna sekä kiusatun että kiusaajien näkökulmasta. Sarjassa on kymmenen jaksoa.

Duplassin veljesten Markin ja Jayn tuottama kuusiosainen dokumenttisarja seuraa ensimmäistä autisti-komediaryhmää heidän kiertueellaan. Räjähdyksen partaalla olevassa matkailuautossa matkustava nelihenkinen ryhmä joutuu kovalle koetukselle heidän kuusiviikkoisen matkan aikana. Paineen alla ovat niin ystävyys, huumori kuin kaasutinkin. Sarjan on ohjannut Alex Lehmann.

Draamakomediasarja Bonding vie meidät sadomasokismin maailmaan, tosin kevyellä otteella. Eikä sarjassa loppujen lopuksi ole niinkään kyse sadomasokismista kuin ihmisistä. Puitteet vain ovat tavallisuudesta poikkeavat.

Tiff (Zoe Levin) on domina, jolle miehen maksavat nöyryyttämisestä. Tiff palkkaa avustajakseen parhaan ystävänsä, homoseksuaalin Peten (Brendan Scannell). Pete on ujo nuori mies, jolla ei ole minkäänlaista hajua, kokemuksesta puhumattakaan sadomasoilusta.

Aihe ei kiinnostanut itseäni pätkääkään, mutta Bonding paljastui mukavaksi sarjaksi. Henkilöhahmot ovat sympaattisia eivätkä seksikohtaukset tunnu törkyisiltä, vaikka epätavallisia ovatkin. Muutenkin seksikortilla pelataan maltillisesti ja hyvällä maulla. Ensimmäinen kausi koostuu seitsemästä noin 15-minuuttisesta jaksosta.

Uusimmat

Kolumnit

Sankarit ovat arvonsa ansainneet

Rukous ­– sydämen puhetta

Sinä olet lahjakkaampi kuin uskot

Kiva Kosice – kaupungissa viihtyy erinomaisesti

Ääni on annettava, vaikka henki menisi.

Tositelkkari voi olla hengenvaarallista

Puutarhan-

Mihin kohtaan laastari pitää laittaa?

Äänestäisikö eurovaaleissa?

Oodi Oodille

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

...