Oi beibi anna mulle piiskaa

Lik meg on norjalainen draamasarja 12–14-vuotiaille kiusaamisesta ja eristämisestä sekä ystävyydestä ja kunnioituksesta. Sarjassa seurataan 7. luokkaa käyvää Odaa, jonka paras ystävä päiväkodista asti on ollut Arin. Kun Arin pääsee osaksi suositun Lunan tyttöporukkaa jätetään Oda ulkopuolelle ja yksin.

Kyseessä on sydäntä särkevä ja karu kuvaus myrkyllisestä ryhmäkäyttäytymisestä ja erilleen kasvamisesta, koettuna sekä kiusatun että kiusaajien näkökulmasta. Sarjassa on kymmenen jaksoa.

Duplassin veljesten Markin ja Jayn tuottama kuusiosainen dokumenttisarja seuraa ensimmäistä autisti-komediaryhmää heidän kiertueellaan. Räjähdyksen partaalla olevassa matkailuautossa matkustava nelihenkinen ryhmä joutuu kovalle koetukselle heidän kuusiviikkoisen matkan aikana. Paineen alla ovat niin ystävyys, huumori kuin kaasutinkin. Sarjan on ohjannut Alex Lehmann.

Draamakomediasarja Bonding vie meidät sadomasokismin maailmaan, tosin kevyellä otteella. Eikä sarjassa loppujen lopuksi ole niinkään kyse sadomasokismista kuin ihmisistä. Puitteet vain ovat tavallisuudesta poikkeavat.

Tiff (Zoe Levin) on domina, jolle miehen maksavat nöyryyttämisestä. Tiff palkkaa avustajakseen parhaan ystävänsä, homoseksuaalin Peten (Brendan Scannell). Pete on ujo nuori mies, jolla ei ole minkäänlaista hajua, kokemuksesta puhumattakaan sadomasoilusta.

Aihe ei kiinnostanut itseäni pätkääkään, mutta Bonding paljastui mukavaksi sarjaksi. Henkilöhahmot ovat sympaattisia eivätkä seksikohtaukset tunnu törkyisiltä, vaikka epätavallisia ovatkin. Muutenkin seksikortilla pelataan maltillisesti ja hyvällä maulla. Ensimmäinen kausi koostuu seitsemästä noin 15-minuuttisesta jaksosta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kolumnit

Kuinka korvata maitotuotteita?

Miksi Yle väheksyy kirjallisuutta?

Onnellinen vainaja

Monenlaista uutista ja uutislähetystä

Brexit-sopu saavutettu – ja lehmät lentää

MTV suunnittelee tähtiensä urat

EU-maa, joka marssii Attilan jalanjäljissä

Suomen kauden villit kuukaudet

Jouko Turkka pisti veljekset uusiksi

Annoin toisen mahdollisuuden Muuntohiilelle

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

...