Paradise PD haluaa loukata kaikkia

Kymmenenosaisen uutuussarjan Mayans M.C. tapahtumat sijoittuvat Sons of Anarchysta tutun Jax Tellerin jälkeiseen aikaan. Vankilasta juuri vapautunut Ezekiel ”EZ” Reyes (JD Pardo) ottaa paikkansa Kalifornian ja Meksikon rajalla majaansa pitävässä Mayans M.C. -moottoripyöräjengissä. EZin on päästävä eroon aiemmasta kaupungin unelmapojan maineestaan ja luotava itselleen uusi identiteetti. Sarja tulee HBO Nordiciin tänään.

Amerikkalainen draamatrilleri Condor kertoo nuoresta CIA-analyytikosta Joe Turnerista (Max Irons), joka törmää hirvittävään terroristisuunnitelmaan. Kun Joen osasto tuhoutuu, joutuu hän ainoana eloonjääneenä määrittämään uudelleen, kuka hän on ja mihin hän kykenee taistelussa totuuden löytämiseksi.

Sarja perustuu James Gradyn kirjaan Six Days of the Condor (1974), jonka pohjalta Sydney Pollackin ohjasi elokuvan Korppikotkan kolme päivää (1975), jossa pääosaa esitti Robert Redford. Sarjalle on tilattu toinenkin tuotantokausi, jonka pitäisi tulla katsottavaksi vuoden 2019 aikana.

Aikuisten animaatiokomedia Paradise PD muistuttaa kovasti saman tyylilajin sarjaa Brickleberry, mikä ei ole ihme. Sarjoilla on samat taustapirut. Päähenkilö on 18-vuotias Kevin, jonka pitkäikäinen unelma toteutuu, kun hänestä tulee isänsä lailla poliisi. Pikkukaupungin poliisit ovat kyllä rehellisiä ja yrittävät parhaansa, mutta he ovat myös melkoisia tolloja ja toheloita.

Paradise PD vetää huumorin todella pitkälle mauttoman puolelle. Tavoitteena on loukata jokaista mahdollista katsojaryhmää. Vitsailu onkin usein ällöttävää, mikä ei sinällään ole minkäänlainen saavutus. Harmi vain, että huumori ei ole kovin hauskaa. Vitsitykitys on jatkuvaa mutta väkinäistä lonkalta ampumista, hauskuuttamista hampaat irvessä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kolumnit

Koettelemusten tiellä

Videopuhelu ei aina riitä.

Millainen asenne sinulla on elämään?

Miten päiväni väritän?

Loppu on vaarallinen käsite.

Onko minulla ruoka-allergia?

Lupiinipoliisia odotellessa

Havaintoja äänikirja- maailmasta

Pörssin yhtiöiden arvo ylitti Suomen bkt:n arvon

Poistojen ja toistojen tiellä.

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

...