Paradise PD haluaa loukata kaikkia

Kymmenenosaisen uutuussarjan Mayans M.C. tapahtumat sijoittuvat Sons of Anarchysta tutun Jax Tellerin jälkeiseen aikaan. Vankilasta juuri vapautunut Ezekiel ”EZ” Reyes (JD Pardo) ottaa paikkansa Kalifornian ja Meksikon rajalla majaansa pitävässä Mayans M.C. -moottoripyöräjengissä. EZin on päästävä eroon aiemmasta kaupungin unelmapojan maineestaan ja luotava itselleen uusi identiteetti. Sarja tulee HBO Nordiciin tänään.

Amerikkalainen draamatrilleri Condor kertoo nuoresta CIA-analyytikosta Joe Turnerista (Max Irons), joka törmää hirvittävään terroristisuunnitelmaan. Kun Joen osasto tuhoutuu, joutuu hän ainoana eloonjääneenä määrittämään uudelleen, kuka hän on ja mihin hän kykenee taistelussa totuuden löytämiseksi.

Sarja perustuu James Gradyn kirjaan Six Days of the Condor (1974), jonka pohjalta Sydney Pollackin ohjasi elokuvan Korppikotkan kolme päivää (1975), jossa pääosaa esitti Robert Redford. Sarjalle on tilattu toinenkin tuotantokausi, jonka pitäisi tulla katsottavaksi vuoden 2019 aikana.

Aikuisten animaatiokomedia Paradise PD muistuttaa kovasti saman tyylilajin sarjaa Brickleberry, mikä ei ole ihme. Sarjoilla on samat taustapirut. Päähenkilö on 18-vuotias Kevin, jonka pitkäikäinen unelma toteutuu, kun hänestä tulee isänsä lailla poliisi. Pikkukaupungin poliisit ovat kyllä rehellisiä ja yrittävät parhaansa, mutta he ovat myös melkoisia tolloja ja toheloita.

Paradise PD vetää huumorin todella pitkälle mauttoman puolelle. Tavoitteena on loukata jokaista mahdollista katsojaryhmää. Vitsailu onkin usein ällöttävää, mikä ei sinällään ole minkäänlainen saavutus. Harmi vain, että huumori ei ole kovin hauskaa. Vitsitykitys on jatkuvaa mutta väkinäistä lonkalta ampumista, hauskuuttamista hampaat irvessä.

Uusimmat

Kolumnit

Europarlamentin paikat on jo melkein jaettu

Moninpeli ei voisi vähempää kiinnostaa

Vartijat ovat omaksuneet roolinsa liian hyvin

Mitäpä jos jätettäisiin kylähullut rauhaan

Arvio: Netflixin uutuussarjassa Nadian synttärit jatkuu ja jatkuu ja jatkuu

Millaisia valmissalaatit ovat ravintoarvoiltaan?

Hyväksyn sinut, Marie Kondo

Ruotsin lehdet nielaistiin – silti toivoa ilmassa

Onpa yksi paikka, jossa on naisvalta

Astetta kiinnostavampi Selviytyjä-kaarti

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.