Älypuhelin tuottavuuden este

Jos omat älypuhelimet jätetään työpäivinä kotiin ja työnantajan tietokonetta käytetään vain työasioiden hoitamiseen, niin tuottavuus kapuaa tuossa tuokiossa pilviin ja Suomi suoriutunee ajanoloon maailman talousmahtien tasalle.

Lievästi liioitellen

Muistuttakaapa jälleen eläkkeiden pienuuden valittelijat, että mihin olette elinikäiset säästönne survoneet, kun nyt käytte ruokajonoissa? Helppo laskutoimitus: 40 vuotta töissä, 5 tonnia vuodessa säästöön – eläkkeelle jäädessä on plakkarissa kahdensadan tonnin vararahasto.

Helppoa

Britanniassa eräs brexitiä kannattanut sanoi: ”On korkea aika palata huolehtimaan omistamme, olemme olleet polvillamme emmekä itse ole voineet vaikuttaa muutoksiin.”

Samanlaista myös Suomessa

Joka puolella toitotetaan, että yrittäjäksi ryhtymällä se onni aukeaa. Tosiasiassa muun muassa toiminimiyrittäjä on oman onnensa seppä, väliinputoaja esimerkiksi sairastuessaan. Saa vain 28 euroa päivässä omavastuupäivien jälkeen. Voi sitä yrittäjän onnea. Kannattaa kadehtia.

Vierestä seurannut

Kirsi Konolan (HS 21.11. ) mukaan mikään direktiivi ei edellytä hankintalain soveltamista sosiaali- ja terveyspalveluissa. Miksi sitten sotea vedetään väkisin läpi? Ja miksi kunnat kilpailuttavat vammais- ja muut palvelut, joiden pitäisi olla pysyviä? Kyse on ihmisten kodeista!

Typertynyt

Te työssä käyvät eläkeläiset: antakaa nuorille työttömille työmahdollisuus.

Aattelepa ite

Anniskeluluvan ikärajaa nostettava ravintoloissa! Juuri 18 vuotta täyttäneen muutaman hengen samanikäisten seurue voi olla alkoholiannoksesta umpihumaltuneena ilman kaitsijaa muille rentoutumaan tulleille maksaville asiakkaille tai järjestyksenvalvojille todella kiusallista ja häiritsevää seuraa.

Liekö terveellistäkään

Elämme nykyisin postfaktuaalista aikaa, suurvaltojenkin johdossa on savolaistyyppinen parivaljakko, jonka puheista vastuu siirtyy kuulijalle.

Erik

Miksi Kuopion torille ei voi tulla lumisateella kuin kumikengissä? Sulatus aiheuttaa tulvia ja jalat kastuu. Muuallakin kuin Talvivaarassa insinööreiltä unohtunut, että sulava lumi muuttuu vedeksi.

Fysiikan lait

Rakentakaa Viitostielle edes ohituskaistoja enemmän Kuopiosta pohjoiseen päin. Näin päästään nopeammin kotiin tai pohjoiseen. Peltipoliisit on ihan ok.

Ruuhkaa on

Ei niillä leikkauksilla ole käytännön merkitystä. Kukaan ei siitä kärsi. On vain muutettava elintapojaan ja kerskakulutusta. Turhaa valitusta!

Esteri

Mistä saadaan nuo isot joulukinkut, kun kauppojen lihatiskitarjonnan perusteella kaikki siat on tapettu jo porsaina?

Entinen farmari

Se on höpöhommaa, että ihmiset tarvitsevat alkomahoolia. Ei kukaan sitä tarvitse. Vain he, jotka haluavat juoda pönttönsä pimeäksi!

Antero

Uusimmat

Kuuma linja

Missä miehet luuraa?

Onnellisimpia jo toista kertaa!

Vauvoja tarvitaan

Seikkailupuisto ei toimi Puijolla

Kannatusta ilmastolakolle

Metsiä on myös suojeltava

Puuta rakentamiseen

Horsma ei ole uhanalainen

Naapurimaat hävittäjiä maksamaan

Se siitä sote

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.