Ambulanssin tulo kestää

Koko Suomessa ambulanssi tulee kaupungeissa kolmanneksi hitaimmin Pohjois-Savossa, taajamissa toiseksi hitaimmin ja haja-asutusalueella neljänneksi hitaimmin. Eikä ihme, kun ambulansseja vähennetään vuosi vuodelta enemmän.

Hätätilapotilas ei ehdi odottaa

Finnpulp tulee sijoittaa etelään, Hesan seutuville. Sinnehän kaikki muutkin tuotantolaitokset ja rahasammot on perustettu. Virolaisten työmiesten olisi helppoa käydä siellä töissä ihan kotoa käsin. Kantosiipialus on nopea ja kätevä kulkuväline työmatkoilla. Itämereen mahtuu vielä tehtaan ulosteet. Kallavesi on Savon helmi. Sitä ei saa pilata.

Pulp...pulp...

Seppo Konoselle: Ne vessat pesee ja puolitajuttomat mummot ja papat hoitaa yleensä pienipalkkainen suomalainen nainen. Onhan se aivan törkeää tarjota näitä paskahommia kielitaidottomalle mamulle.

Amen!

”Ihmettelijälle” vastakysymys: missä kohdassa Raamatussa kielletään pitämästä hattua kirkossa?

Turhia sääntöjä

3.9. maanantaina kurvaili hieno luksusauto Kuopion keskustassa nastarenkailla. Eipä pääse talvi yllättämään.

Shortsimies

Olisiko liikenteestä ymmärtämättömät eläkeläiset syrjäytettävä liikenteenohjaustehtävistä? Maratonin aikaan Kuopion Volttikadun risteyksessä kaikki näyttivät yhtä aikaa ajolupaa kolmeen suuntaan, oli lähellä kolari kahden kanssa. Kuka ja millä perusteilla yhdistykset ja henkilöt valitaan?

Montako kolaria sattui?

Kävelen pitkin rantapolkua. Kaksi oravaa juoksee kilpasilla, tikka hakkaa pökkelöä, sorsat ääntelevät vedessä, kaksi kourallista tummanpunaisia vattuja, nam! Kävelen niemen kauimmaiseen nokkaan ja istun rantakivelle. Kuuntelen puhelimesta Fredin ”Katso luontoa ja huomaa”. Ja kyllä huomaan. Luojan luomaa parantaa ei voi!

Mimmi

Minua niin surettaa tämä eriarvoisuus. Iiroja ja kaisoja juhlitaan kyllä kuukausikaupalla, kahvitetaan ja kuvataan, mutta entä paraolympistit, niin upeat suoritukset ja useita mitaleita helkkarin paljon isommalla työllä... ei mitään.

Suvakki

Ihan tuntuu kuin asuisin ihan eri kaupungissa kuin 1,5 vuotta sitten. Niin suuri on muutos Savon Sanomien tiedonvälityksessä.

Huikea tason korotus

Kallaveden vesialueet omistavat osakaskunnat eikä Kuopion kaupunki. Valitettavasti osakaskunnat pysyvät hiljaa uhkista, joita Finnpulpin tulo aiheuttaa Kallavedelle.

Ihmettelijä

Kokoomuksen tasa-arvopolitiikkaako? Pienituloisille tuli korotusta 2 euroa ja esimerkiksi 8 000 euroa ansaitseville 400 euroa.

Totuuden torvi

Tahot, jotka mainostavat vippifirmoja, ovat moraalittomia. Hyvä, jos siihen lopulta puututaan.

Likainenkin mainosraha kelpaa

Vanhemmat, seuratkaa, missä lapsenne huiskaa iltaisin mopojen kanssa. Häiritsevät vanhuksia pärinällä syrjäteillä. Sakot tulossa.

Mummeli

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

"Suomalaista ei ilmasto ahdista, kun puoli miljonaa menee ensi talvena etelän lämpöön"

"Miksi Kuopiossa pyöräilevät aikuiset ajavat jalkakäytävällä?"

"Pajatso täytti pelitarpeen mutta ei puhdistanut pelaajaa varoistaan"

"Keskustan puheenjohtajakisa on kuin seuraisi maan kohoamista Merenkurkussa"

"Nuorella äidillä on housunpolvet avoimet kuten viisitoistavuotiaalla"

"Osanottoni triathlonin motittamille kettulanlahtelaisille"

"Lemmikeille lihapohjaisia ruokia"

"E-urheilu on pelkkää poikien leikkimistä, jossa ei juuri hiki irtoa"

"Kyllä kaupunkilaisten ilmanlaatua mitataan tarkkaan, mutta entäs täällä maalla?"

"Tarjotkaa nuorille tölkit energiajuomaa ja kehukaa mopoja"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.