Autovalikoima on huono

Korealaisia ja japanilaisia pikkuautoja kyllä löytyy, mutta ei eurooppalaisia klassikkomerkkejä autoliikkeistä. Huonot on valikoimat, jos edullisesta kategoriasta löytyy vain 200 000 – 300 000 kilometriä ajettuja amerikkalaisia bensasyöppöjä.

Ostan Savon ulkopuolelta

Suomessa on maailman noin 200 valtiosta kymmenenneksi pienimmät tuloerot. Verotuksen ei ole tarkoitus tasata tuloeroja vaan kerätä rahaa valtion tuhlattavaksi. Nykyverotus jo rankaisee ankarasti työnteosta. Verotulot valtiolle jäävät pieniksi, kun ahkeruus ei kannata.

Turhaan rehkit

Kannatan lämpimästi koulujen kesälomien siirtämistä alkavaksi vasta juhannuksesta.

+29 astetta

Kun kansanedustajien sopeutumiseläkettä heikennettiin, niin nyt eduskunnasta tehdään suojatyöpaikka tippuneille kansanedustajille. Olikohan Sipilän sormet säätämässä sitä, että Tiilikaisesta ja Rehulasta tulee valtiosihteereitä?

Voi ..... auta

Autoilijoiden kuninkuuden palauttamiseksi on syytä poistaa kaikki suojatiet ja varmuuden vuoksi kieltää käveleminen ja pyöräily kokonaan.

Älyhui

Kelan mukaan opioidi-särkylääkkeitä saa määrätä vain syöpäpotilaille. Itse kärsin kroonisesta vaivasta ja joudun ajoittain syömään opioideja erittäin kovaan kipuun. Pitänee varmaan kävellä junan alle, jos ei kerran noita lääkkeitä saa.

Ei jenkkinarkki

Vihdoin J. Oksaharju avaa näkyväksi jo yli 10 vuotta käynnissä olleen kehityksen asuntoyhtiöiden kustannuksella rahastamisesta (SS 9.6.).

Pelinhenki

Vilkkuvaloilla tehty surmanloukkuja suojateille. Antaa vääränlaista turvallisuuden tunnetta suojatien käyttäjälle. Valot hukkuvat kääntyvien ajoneuvojen vilkkuihin ja yli näkyviin liikennevaloihin. Mihin liikenteenohjausmerkistöön nämä valot kuuluvat?

Voihan vilkku

Miksi me maksamme Yle-veroa, kun ei edes Suomen karsintaotteluita muun muassa jalkapallossa näytetä?

Timppa

Kiusatun äidille (SS 4.6.): Olen kokenut pahemman kerran saman. Miettinyt. Empatia puuttuu lapsilta? Sivistyneen ihmisen ei tarvitse nolata toista. Eikö kaikkia pitäisi hyväksyä. Kaikkia ei voi opettaa.

Hyvä voittaa aina

Uusi hallitus voisi ottaa verotettavaksi venevalkamaoikeuden. Sehän on ilmaiseksi saatu etuus. Valkamaan oikeutettuja on ainakin satatuhatta.

Rantanen

Seuraavan kerran kun mätät kolikoita peliautomaattiin, omatuntosi on puhdas. Tulevaisuusinvestointisi menee hyvään tarkoitukseen, ja tuotto-odotukset ovat paljon realistisempia kuin hallituksella.

Pelaillaan

EU antaa tukkapöllyä, jos maa ei suostu ottamaan Isis-terroristeja takaisin.

Niin bilderbergiä

”Svenska är kiva” (SS 8.6.). Suurkiitos. Samaa mieltä.

Mehtämummo

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kiva katsoa junnuja

Urheilu epätasa-arvoista

Karpalo on supermarja

Norpat Inariin

Katupöly vaivaa jo

Kuluttaja ei voi valita pakkausta

Hävittäjiä ei voi verrata muihin hankkeisiin

Viimeinkin helpotti laturaivo

Paijaaminen on yliarvostettua

Lisää valoa suojateille

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.