Ei aina moitita kansanedustajia

Kansanedustajan työ on paljon muutakin kuin täysistunnot. On valiokunta- ja muita kokouksia, kuntien ja eri sidosryhmien tapaamisia, valtava määrä asiakirjoihin paneutumista ynnä muuta. Todellista lomaa ei ole yhtään enempää kuin muillakaan palkollisilla. Jos aikoo hoitaa homman kunnolla, on pakko olla avustaja. Jos joutuu itse maksamaan matkansa, siihen hupenee koko palkka.

Ota selvää

Tamin raivokas mielipidekirjoitus (SS 1.10.) toi mieleen Trumpin. Molemmat herrat mielestään aina oikeassa, muu maailma väärässä.

Narcissos

Hyvä, toimittaja Janne Laitinen! Olet ensimmäinen toimittaja, joka ottaa kantaa rikollisten palvomiseen. Ollaan jatkuvasti televisiossa, tulossa kirjaa, elokuvaa ynnä muuta.

Hävetkää

Oli juttua yrittäjästä, joka vaihtoi firman nimeä, ja verot maksamatta? Rehellinen yrittäjä on maamme peruskallio.

Rehellisyys maan perii

Kuopion Rauhalahden alueella on myöskin hyvä frisbeegolfrata, käy kaikille.

Ax

Kun työskentelin lasten parissa, 8-vuotias poika sanoi minulle peräti kaksi kertaa: ”Läski mikä läski!” Eikö tällaisen ajattelutavan lapsi opi omilta vanhemmiltansa, joilla ei ole ollut milloinkaan paino-ongelmia? Onpa normaalipainoinen nuori nainenkin tokaissut monen ylipainoisen kuullen: ”Onko sitä pakko kaikkea suuhunsa laittaa!” Kannustavaa, eikö?

Pullukka

Jos pakolaiset pystyvät lomailemaan kotimaissaan, niin ei ne maat niin turvattomia olekaan kuin on annettu ymmärtää.

VT

Ihan sydäntä särkee, kun ABC-asemilla harjoittelijatyttöset keskenään ilman kokeneempien apua pyörivät kuin puolukka palkkakuopassa. Missä kokeneempi väki?

Ex-ABC-kävijä

Suonenjoella Koulukadulla ajetaan kuin päättömät kanat mopoilla ja polkupyörillä. Keulitaan ja tien täydeltä. Eikö koulu tai poliisi voi puuttua asiaan? Ja se kauhea pärinä.

Korvat tukossa

Lippis-keskusteluhan sai alkunsa käytöstavoista tai oikeammin käytöstapojen puuttumisesta. Ei ole hyvä tapa käydä kahvi- tai ruokapöytään lippis päässä.

Lippistä käytän minäkin

Tipaton tammikuu oli ja meni. Olisiko mitenkään mahdollista, että meitä tv-katselijoita hellittäisiin silloin tällöin järjestämällä esimerkiksi Enbusketon päivä.

Hatsalan pappa

Elelipä kerran Pohjan perukoilla kansa, joka söi ulkomaan velalla eikä kyennyt edes metsistä marjojaan poimimaan.

Esko

Sunnuntaisesta Mallioppilas-artikkelista kävi täydellisen selväksi, mikä on Suomen vankiloissa vinksallaan. Tuula Tarvainen puhui asiakkaista, ei vangeista. Näinhän se taitaa ollakin, asiakkaita on palvelemassa verovaroillamme joukko asiakaspalvelijoita, ja silti vääryydellä palveltaviksi päätyneet valittavat lähestulkoon kaikesta.

Siviili

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Karpalo on supermarja

Norpat Inariin

Katupöly vaivaa jo

Kuluttaja ei voi valita pakkausta

Hävittäjiä ei voi verrata muihin hankkeisiin

Viimeinkin helpotti laturaivo

Paijaaminen on yliarvostettua

Lisää valoa suojateille

Tuoko näkkäri säästöä?

Susia suojellaan melulta, ihmistä ei

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.