Ei yliopistokoulutusta vaatimukseksi päiväkotiin

Päiväkoti on paikka, jonne lapset viedään, että vanhemmat pääsevät päivällä töihin. Ei siihen vaadita yliopistokoulutusta. Samoin ei sairaaloissakaan kaikkien tarvitse olla sairaanhoitajia. Koulutuksen ja resurssien haaskaamista.

Talonpoikaisjärki

Jätehuollon tehostamiseksi esitän, että jätesäiliöiden tyhjennys synkronoitaisiin niin, että saman kadun varrella olevat säiliöt tyhjennettäisiin kerralla. Balanssi puuttuu, kun yhdellä on tyhjennys tällä viikolla ja toisella toisella viikolla.

Turhaa kustannusta ja melua

Kampanja Roska päivässä pois olisi pieni teko kotiseutumme ympäristön vaalijoille, Savon Sanomien lukijoille ystävineen.

Tulethan joukkoomme

EU:ssa on 32 000 ”työntekijää”. Porukkaa on vähennettävä ja rahan kierrättäminen Brysselin kautta lopetettava, sillä kierrätyksessä yksi euro muuttuu 30 sentiksi. Byrokratia maksaa.

Osaamme jakaa rahamme itse

Onkohan nyt käynyt niin, että nykyhallituksemme ohjauksessa hyvinvointiyhteiskuntamme ylläpito onkin kääntynyt jo itseään vastaan?

Puuhastelualojen selvitysmies

Kuopion Saaristokaupungissa Ahtisaaren koulun ja S-marketin välisellä kadulla ajetaan kieltomerkkiä noudattamatta, mopoilijat jopa rinnakkain. Moni autoilija oikoo siitä myös kauppaan ja kaupasta pois.

Huolestunut

Koulu on koulu ja matkailu on aivan muuta. Keskittykää opettamiseen ja lopettakaa höpötykset sää-asioista, joihin ette voi kuitenkaan vaikuttaa.

Opetus kunniaan

Kuopio on kehunsa ansainnut monessa asiassa, mutta siisteys ei kehuja ansaitse. Sillä on kuitenkin suuri merkitys imagon ja viihtyvyyden kannalta. Pitäisikö kaupungin kustantaa roskiksia ravintoloiden ulkopuolelle, kun näyttää, että yrittäjillä ei ole varaa niihin?

Natsat peittää kaupungin

Reijosen Minnalle kiitos kannanotosta. Tieverkon kunto on huono. Rahaa tiestöön lisää.

Huoli tiestä

Kenenkään elämää ei kiusaaminen saa tuhota. Aikuisilta rikollista touhua katsoa vierestä puuttumatta. Laita tytär kesäloman jälkeen kristilliseen yhtenäiskouluun.

Siellä välittävät opet

Nastasankareiden raksutus kuulostaa jatkuvan aina vain. Vieläkö juhannuksena?

Kitka

Miten voi kansanedustaja käyttäytyä noin huonosti valiokunnassa eduskunnassa, jopa moitteita saanut. Muidenkin mielipiteitä on kuunneltava. Hävettää olla yläsavolainen.

Käytöstapoja!

Eivätkö EU ja ihmisoikeusjärjestöt salli, että kaikki epäilyttävään toimintaan sekaantuneet ulkomaalaiset ja kansalaisuuden saaneetkin poistettaisiin Suomesta?

Ei turhia riskejä

Kiitos kivasta matkaseurasta kivoille savolaisille Azoreilla 11. – 18.4. Hyvää kesää!

Eeva ja Martti Kajaanista

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Isojen rekkojen vauhti pelottaa

Maaseutua morkataan liikaa

Vain parempi väki lentämään

Hyvää mieltä hassuttelusta

Itärata tarvitaan

Hoitoalan arkipäivästä kerrottava

Kotkatkin karkaavat

Liian tiukat pesutupasäännöt

Vapaa-ajanohjausta ei tarvita

Ei kuopiolaisten rahoja Savonlinnaan

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.