"Enemmän ilmaisia parkkiruutuja, tai edes puolet halvemmalla"

Olisivatko Kuopion keskustan pysäköintipaikkojen kalliit maksut syynä, että paljon liikeyrityksiä on lopettanut? Enemmän ilmaisia parkkiruutuja, tai edes puolet halvemmalla.

Kartsa

Hirvi seisoo tiellä. Ihminen ajaa autolla 120 km/h ja törmää siihen hirveen. Mielestäni hirvi ei ole vaarallinen vaan ihminen.

Syytön hirvi

Kansanäänestys Natosta, niin kuin Niinistö on luvannut. Myös kansanäänestys EU:sta sekä eurosta.

Pois EU-ongelmista

Ärsyttää, kuinka joku kehtaa väheksyä terroristien tekoja! Suomessa ei jatkossakaan pommien tarvitse paukkua. Karkoitettava terroristit sukulaisineen.

Ikuinen tulokielto rikollisille

Suomen liittyessä vuonna 1995 EU:hun oli maassamme alle 400 000 köyhää. Nyt laskelmat osoittavat köyhiä kansalaisia olevan vähintään miljoona, jopa rutkasti enemmän. Tuleeko osoittaa syyttävällä sormella oikeiston ylivoimaa Suomessa, EU:ssa ja maailmalla?

Laskentaesimies

Lievästi liioitelleelle: Kekkonen ei koskaan jää toiseksi, sillä historiaa ei voi kirjoittaa uudestaan, vaikka Sauli on asiansa hoitanutkin!

Kivinen

Miksi liigan kenties paras nouseva laitapuolustaja Tuomas Rannnankari on passitettu pysyvästi penkille? Jos hän ei sovi pelisysteemiin, vika on systeemissä eikä Tuomaksessa. Ei KuPS hävinnyt pelejä Rannankarin takia.

Möly Mäki

Kiitokset Pentti Pohjolaiselle. Kissasi viisautta toivon mahdollisimman monelle suomalaiselle.

Ajattelija

Onpa loistava keksintö tämä Pokemon Go -peli! Suuri kiitos keksijöille! Nyt meidänkin nuori sohvaperuna juoksee pitkin metsiä pyydystämässä Pokemoneja. Kunto nousee ja terveys kohenee pelatessa. Hienoa!

Nobelin paikka

Kelloniemessä on koko kesän olleet verkonmerkit aivan samassa kohtaa. Verkottaako joku joka ainoa päivä, vai onko viirit tyhjän panttina?

Uistelija

Hei Haloo! Pelkillä omilla voimilla me suomalaiset emme ole pärjänneet – emmekä pärjää vastakaan. Kumppania tarvitsemme.

Eikös

Lämmin kiitos sinulle naishenkilö, joka autoit ensimmäisenä kolarissa Riistavedellä 3.7.

Mökkiläiset

Jokohan Savon Sellu on ottanut BAT-määräykset käyttöön tehtaan ilmanpäästöissä, kun savua ja hajua leviää valtavasti tänne Toivalansalmelle ja Kallansilloillekin? Tämä päivittäisten tehtaan melujen lisäksi, joihin ei myöskään millään totu. Ja ELY varmaan valvoo ja tarkkailee näin kesäloma-aikoinakin.

Finnpulpia odotellessa

Jos jätettäisiin yksi ajoneuvovero perimättä, ja laitettaisiin alkometri pakolliseksi kaikkiin tieliikenneajoneuvoihin, niin silloin se vero menisi tieliikenneturvallisuuteen. Ja rattijuopumussanktioita voisi vaikka korottaa.

Huippukuski

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kuopion tori ei pärjää?

Pesin käteni ruvelle

Golfkenttiä riittää

Lehmät laitumelle

Kaupunkipyörät kasautuvat

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.