Fillareita ei ole tarpeeksi

Eipä ihme, että vasta neljänneltä asemalta Kuopiossa löytyi vapaa Vilkku-fillari, jos Savonia-amk tarjoaa opiskelijoille ilmaiset pyöräillyt. Ovatko opiskelijat eri asemassa kuin kausikortin maksaneet muut pyöräilijät? Vielä liki 2 kuukautta pyöräilyaikaa jäljellä.

Ketjupolttaja

Uskallan epäillä useiden rippikoululaisten omia motiiveja osallistua rippikouluun. Kuinka paljon riparilaisista on mukana vain siksi, kun kaveritkin ovat? Huoltajatkaan eivät välttämättä kuulu kirkkoon, lapsi ohjataan rippikouluun tavan vuoksi. Lähipiiristäni useat nuoret ovat eronneet kirkosta heti kun täyttävät 18.

Rippitytön äiti

Kiitos KuPS hienosta pelistä ja tunnelmasta! Nyt jos koskaan ansaitsette uusitun stadionin. Päättäjät, nyt tuumasta toimeen.

Fanimummi

Iki-iäkäs vajosi nyt ikiuneen, josta ei enää herätä. Soittorasia, joka soitti hänen elämänsä säveltä, pysähtyi lopullisesti. Kiitos kaikesta, Jukka Virtanen, Levyraadista The Joulukalenteriin.

Näsätär

Ihana kirjoitus Tapelin luomusikatilasta (SS 1.9.). Näkee jo kuvasta, kuinka possut nauttii elämästä. Ottakoot kaikki sikatilalliset esimerkkiä.

Inhimillisyyttä possuillekkin

Pekka Kauhasen Oksapoika on kiehtova, kun lyhtytolpan Kuutarta ja Päivätärtä tähyilee. Muistakaamme, ettei kaiken taiteen tarvitse miellyttää jokaista.

Saa kiusaantuakin

Iso kiitos Elina Hyväriselle ilmastoähky-mielipiteestä (SS 30.8.).

Ähkyläinen

Hallitus ampuu omaan nilkkaan leikkaamalla kotitalousvähennyksiä. Varsinkin ikääntyvä ja eläköityvä väestö käyttää kasvavassa määrin palveluja. Leikkaukset lisäävät harmaata taloutta ja vähentävät työllisyyttä.

Työllistäjä

Suomi eriarvoistuu vauhdilla. Esimerkiksi velkaneuvonta, ulosoton niin sanottu suojaosuus ja takaisinmaksu eivät ole tätä päivää. Käteen ei jää edes suojaosuutta, ja normaalielämään pitäisi pystyä.

Ei omaa syytään velkaantunut

Kiitos sinulle, tokaluokkalainen poika. Annoit saamasi palomieskypärän tarpeettomana 2-vuotiaalle pojalle. Hän oli lauantain koko päivän kypärä päässä.

Kiitollinen

Postin työntekijöiden hätä koskettaa. Sama tilanne 10 vuotta monella määräaikaisella aineenopettajalla. Palkka jopa 800 – 900 euroa alle täyden palkan. Takana vuosien opinnot.

Pomot velkatalkoisiin

Afrikan väestönkasvu voidaan inhimillisistä syistä jakaa tasaisesti Eurooppaan. Joka viides minuutti Välimereltä saapuisi laiva, jossa on 350 siirtolaista.

Solidaarinen ratkaisu

Nordealta lyhyt viesti kännyyn: syyskuun alusta maksusysteemit uusiksi, katso netistä sieltä ja sieltä. Ei yksinkertaista ollenkaan, eikä toiminut. Me maksetaan kaikesta, missä henkilökohtainen opastus? Iäkäs väki jo ulkona muutenkin.

Tyhjän konttorin porstuasta

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kukkakedot kunniaan

Koira haukkuu hyvästä syystä

Aikuiset eivät pyöräile jalkakäytävillä

Gallupeja liian varhain

Voisiko terassi olla savuton?

Vesi kallistui sittenkin

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Alkoholista paljon sairautta

Peruspyörät kunniaan

Meidän perheessä on selkeä työnjako

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.