Hätäisiä johtopäätöksiä?

Taksiuudistus on ollut voimassa alle kuukauden. Tuskin sen takia vielä on yhtään avioeroa tullut tai taloa joutunut myyntiin.

S.K.R.

Me Ylä-Suomen asukkaat emme ole taakka, vaan sydän ja keuhkot Suomelle. Tuotamme leivän ja veroeuroja sekä täysipäistä työvoimaa etelän sulatusuuniin. Jos ei koko maa ole arvokas, se on paras katkaista kehäkolmosen yläpuolelta poikki ja Ahvenanmaan eliitti jääköön sinne alas myös. Tulli rajalle ja oma armeijahan meillä jo on täällä, kaikki varuskunnat. Hallinto vaaleilla pystyyn, ja kun emme enää kuulu EU:n, rahat riittävät terveydenhuoltoon ja teiden ylläpitoon.

Arvon mekin ansaitsemme

Rakentavalla valtiomiestaidolla Seppo Kääriäinen valaisee Helsinki-maakunnat-teemaa.

Koko kansan asia

Viestintäalan ammattilainen keskustelee mediatalossa päätoimittajan paikasta. Syntyy kiista, mistä puhuttiin, vaikka taskussa on multimedialaite, joka myös nauhoittaa.

Amatöörimäistä

Hieno pursi Teemu Selänteellä, mutta onkohan tullut vilkaistua aluksen Suomen lippua, pesua kaipaisi.

Hui hyi

Ruotsi liekeissä, myös Kreikassa, Portugalissa, Kaliforniassa ja Venäjällä palaa. Suomalaisetko kuitenkin näillä sisään ja ulos lämpiävillä saunoillansa pilaavat maapallomme ilmaston?

Hatsalan pappa

Jos Suomea on liian kallista pitää kokonaan asuttuna, niin voimme kai suosiolla antaa puolet Suomesta vaikka kroonista maapulaa kärsivälle Venäjälle.

Kaikilla mukavaa sovinnolla

Kävin entisillä marjapaikoilla. Kolme hyvää marja- ja sienipaikkaa hakattu aukoiksi. Ruskeita, elottomia, kuivia paikkoja. Lähistöllä kolme vuotta sitten maltillisesti harvennettu metsä. Mustikat lisääntyneet, jopa muutama sieni. Metsänpohja korjaantunut ennalleen. Ihmisen ahneus saada metsistä ”helppoa” rahaa pilaa kohta kauniit metsämme. Isot metsäyhtiöt käärivät rahaa.

Yhteinen aarteemme lahdataan

Suomi ja Ruotsi ovat täysin itsenäisiä maita ja saavat itse päättää, liittyvätkö Natoon. Ei siihen tarvitse kysellä lupia venäläisiltä, jotka vuosikymmeniä sitten aloittivat itse sodan Suomea vastaan. Vai onko Suomi jo jaettu etupiiriin? Mitä Trump ja Putin sopivat, kun venäläisten uhittelu heti alkoi?

Natoon viivyttelemättä

Suomi on Macronin ja Merkelin marionetti.

Yves-Hans

Billy Idolin esiintymisestä puuttui kapinallisuus ja vaara, kirjoitti Ilkka Taavitsainen. No johan on puutteet!

Tango damoone

Saako Kuopion Matkuksessa kuljettaa koiraa mukanaan? Kuka osaa vastata? Musti ja Mirri eläintarvike on asia erikseen, siellä saa olla.

Nähtynä

Te ette voi tietää, mitä te teette toiselle. Pitäisi opettaa lapset ja aikuiset käyttäytymään. Kuka opettaa? Lapset kuitenkin ihanat.

Lapsi lähti

Ei tarvii ihmetellä, miksi Kuopiossa on vierasveneily vähentynyt. Huussit ja jätepisteet aivan yäk.

Yäk

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Remonttiin pitää varautua

Maisemakonttori ei toimi

Vegaanikin suosii suomalaista

Entäs kissat?

Yhden hengen autokyyti

Lapsi on lapsi vain hetken

Tulevatko auton latauspaikat pakollisiksi?

Taasko tornitaloja Kuopioon?

Miten edustajat kehtaavat?

Onko Greta liian kovilla?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.