Halla-aho ja hyvä sää pelastivat viikonlopun

Viikonloppu pelastettu, tuli lämmintä ja Halla-ahosta perussuomalaisten uusi puheenjohtaja, onnittelut!

Matti

Jälleen kerran Timo Soinin sanonta toteutui: gallupit ovat gallupeja, vain äänet lasketaan.

Res. ylik.

Jokohan Halla-ahon valinnan myötä suomalaisille kerrotaan totuus pakolaisten aiheuttamista kustannuksista? Kustannukset ovat miljardeja euroja, mutta kuinka monta? Kustannusten julkituonti ei ole rasismia, todellisuuden salailu on kansalaisten törkeätä pettämistä.

Tietoa vaativa

Muistakaa kaikki ”hakkaraiset” että te pääsitte eduskuntaan ”soinilaisina”. Saapa nähdä, montako teistä jatkaa ensi kerralla ”halla-aholaisina”.

H-tiimi

Kyllä on miellyttävää kuunneltavaa pääministerimme esiintyminen haastatteluissa ja radion haastattelutunneilla. Rauhallista, selkeää puhetta. Ei kiihkoilua eikä toisten ihmisten mollaamista ja syyttelyä.

Kuuntelija

Suuret kiitokset Timo Soinille, kun jätit paikkasi. Lihotit itsesi vähäosaisten puolustajana, mutta se olikin täydellinen bluffi, joka nyt paljastui.

Petetty

Mitenhän sattuikin Kultaranta-keskustelu samaan aikaan perussuomalaisten puoluekokouksen kanssa?

Aika ovelia

TV 1 ei huomioinut mitenkään MTK:n 100-vuotisjuhlia kuten MTV uutiset.

Veronmaksaja

Arvoisa osuuspankkiväki Pohjois-Savossa, onko oikeasti niin, ettei päättäjienne joukkoon mahdu muita kuin pukumiehiä (SS 10.6., kuva sivulla A14)? Uutisoidaanko naisista sitten, kun tulevaisuudessa kenties ”puretaan päällekkäisyyksiä” YT:n merkeissä? Jutun grafiikkaan olisi voinut lisätä itsenäiset Vehmersalmen ja Riistaveden osuuspankit.

Isommat hartiat

Kaikki varmaan muistavat Pohjois-Savon Op:n edelliset fuusiot ja mitä muutoksia on tullut konttoriverkostoon ja henkilöstöön sen myötä. Pysyvää on vain johto.

Entinen op:läinen

Karhua pelkääville lenkkeilijöille on ehdottomasti rakennettava aidattu ”koirapuisto”, jonne on pedoilta, lemmikeiltä ja hiihtäjiltä pääsy kielletty.

Turvallinen luontokokemus

Kiitokset loistavasta palvelusta Kuopion Carlsonin naisten pukeutumisosastolla 8.6. Siellä on myyjä oikeassa ammatissa!

Morsian ja äiti

Jääkiekon MM-otteluissa Suomen taktiikka oli syvältä. Hirveä hinku tämän tästä vispata ja vatkata kiekkoa edestakaisin sinne sun tänne sekä hautoa pelivälinettä pitkät tovit oman maalin takana. Välillä hutkittiin harhasyöttöjä ja niistä sitten ropisi takaiskumaaleja omaan päähämme.

Männistön muori

Kun aloittaa tunnit myöhään, lopettaa aikaisin, opettaa käskemällä katsoa kirjasta, ei anna kotitehtäviä, antaa räplätä puhelimia tunnilla, antaa mekastaa ja piirrellä pulpetteihin ja vain joskus raivostuu, on ”hyvä opettaja”.

Arvio

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kuopion tori ei pärjää?

Pesin käteni ruvelle

Golfkenttiä riittää

Lehmät laitumelle

Kaupunkipyörät kasautuvat

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.