Hieno kampanja keskustassa

Tuntuu oudolta, kun Sipilä antaa ohjeita keskustan uudelle puheenjohtajalle.

Kannatus 11 prosenttia

Kiitos arkkitehti Pirjo Soinisen painavan kannan julkaisemisesta, vihdoin (SS 8.9.). Kuultakoon se poliittisessa päätöksessä.

Älkää jyrätkö

Muistakaa Sipilän ylistäjät: silloin oli nousukausi, nyt keväästä asti laskua globaalisti. Lieneekö Rinteen syytä sekin, että Saksan talous takkuaa?

Politiikkaa

Tässä se taas nähtiin KuPS-yleisön moukkamaisuus: yksi aloittaa huutelun ja kaikki yhtyy siihen! Sakot ei tehoa, seuraava peli tyhjälle katsomolle.

Reilua peliä

Kiitos ministerit Kulmuni ja Kaikkonen upeasta vaalityöstä. Teitte sen asiallisesti, kuten fiksut ihmiset tekevät, kunnioititte toisianne. Ette räksyttäneet, ettekä mollanneet. Teitä molempia tarvitaan Suomen asioiden hoitoon. Onnea ja menestystä!

Virkanainen

Ei kiitos yhteis-Vilkku-pyöräilykypärille. Täit saa helpomminkin.

Minna ei-mummo

Arkkitehti on varmaan katsellut Pikku Kakkosen postia ja koplannut päiväkotilapsen piirustuksesta mallin Kuopion linja-autoaseman tornitalon julkisivuun (SS 8.9.). Talo käy maisemaan kuin nyrkki arkkitehdin silmään. Suunnittelussa on loukattu tekijänoikeuksia.

Hetekan vetäjä

Kuka on saanut ujutettua yksittäisiä, mielestäni rumia, huutomerkkejä kaupunkikuvaan? Ne rikkovat pahasti rakentamisen ja maiseman harmonista ilmettä. Ei tarvitse olla arkkitehti tämän havaitakseen.

Rahastustornilot jyrää

Hannu Kananen, uskotko tosiaan, että sähkön tai siirtohinnat laskevat, jos energiayhtiöt yhdistyvät? Kun ei vaan kävisi toisin päin. Kun ei tarvitse kilpailla, voi hintoja nostaa milloin milläkin verukkeella.

Haja-alueen ukko

Kaupunki/poliisi voisi käydä muistuttamassa, että Kuopion Neulamäen ja Neulaniemen väliset lenkkipolut eivät kuulu moottoriajoneuvoille.

Vaara

Miksi Suomessakin tienkäyttö paikka paikoin tulisi laittaa maksulliseksi suuren maailman malliin? Kyllä meidän köyhienkin on päästävä kulkemaan.

Vanha pönttö

Suurin osa riparilaisista menee riparille lahjarahojen vuoksi, olen kysynyt. Seurakunta voisi rohkeammin passittaa häiriköt kotiin niin leireiltä kuin tapahtumistakin. Saisin minäkin kuunnella kirkkokonsertit taas rauhassa.

Uusi yritys seuraavana vuonna

Olen täysin samaa mieltä kansanedustaja Juhana Vartiaisen kanssa siitä, että Posti pitäisi yksityistää, loppuisi moinen vetelehtiminen ja veivaaminen työpaikoilla.

Matias

Tervehdin kauppaliikkeessä pitkäaikaista kansanedustajaa. Sanoin äänestäneeni häntä useita kertoja, ei hän siihen enää edes kiitosta sanonut. Mainiten vain, että ne ajat on ohimenneitä. Poliitikkojen muisti on varsin lyhyt. Vain hädässä ystävä tunnetaan!

RS, entinen kannattaja

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Nuha ei ole nyt mikään pieni vaiva

Kännykkä on nykyajan pyhä lehmä

Savossa halutaan polttaa puita uunissa ilman helsinkiläisten neuvoja

Kuopion tori tarvitsisi myös suurkirppiksen – ei sitä pidä perua

Talvi pilasi golfkenttien ruohikot, eivät kenttämestarit

Jos ei ole rahaa, niin joutaa mennäkin Joensuuhun katsomaan pesäpalloa!

Kämärinkoskesta voisi kehittää turistipyydyksen

Muistakaan, rakentajat, pörriäistenkin viihtyvyys!

Kun olisi vielä kypärät kaupunkipyöriin

Ministerit, älkää koskeko varastokirjastoon!

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.