Huomaavaisuus on valttia bussikuskinkin ammatissa

Kiitos bussikuskeille, jotka ennakoitte ajaessanne liikennevaloihin, odotatte, että huonojalkaiset pääsevät istumaan ennen liikkeelle lähtöä sekä teette bussilla matkustamisesta turvallista vaunuilla kulkijoille.

Teitäkin löytyy

En ole koskaan ymmärtänyt mies- ja naiskiintiöitä kuten nykyinen pääministeri. Olen olettanut, että virkoihin valitaan paras, sopivin tai demokratiassa eniten ääniä saanut.

Yläpää

Suomen metsäpinta-alaa voitaisiin helposti lisätä lopettamalla viihdehevosten pito. Säästyvälle rehupinta-alalle sitten metsä kasvamaan.

Puu-ukko

Ei ole asiakaslähtöistä, kun Kuopio siirsi apuvälinelainaamon Leväselle. Mitenkäs autottomat vaikkapa hakevat kainalosauvat?

Kamreerimielivaltaa

Rikkaiden ei kannata olla huolissaan. Uudessakin hallitusohjelmassa on heille riittävästi verotuksellisia porsaanreikiä.

Raha tulee rahan luokse

On varaa antaa ilmaiset ehkäisyvälineet nuorille. Niin kansan moraali Rooman valtakunnassakin eri keinoin ajettiin alas. Mihin nuoria opastetaan onnellisessa valtiossa? Missä terve elämä ja tulevaisuuden lapset?

Väärin tehty

Zimbabwessa metsää hakataan polttopuuksi tupakan käsittelyyn ja tilalle istutetaan tupakkaa (HS 29.5.). Tupakkaboikotti olisi tarpeen.

Sylvester

Kuopion Uuden Haapaniemen tenniskentän aitaus on pusikoiden peitossa ja huutaa surkeuttaan. Kenen omistuksessa ja vastuulla tämä häpeäpilkku keskellä asutusaluetta lähellä rantaa on?

Pähkäilijä

Kuka tahansa voi joutua ulosottoon. Akateeminen, työssä käyvä, tavallinen ihminen. Takuusäätiön velkaneuvontaan enemmän empaattisia naisia. Eivät kaikki ole huikennelleet itseään velkahelvettiin.

En jaksa enää

Jos uusien perunoitten pesu on noin vaikeaa arkkitehti Kiiskiselle, annan neuvon: keitettäessä kaikki multa irtoaa itsestään ja jää kattilaan!

Potatos

Ois se ollut kiva saada äitienpäivä- ja synttärikortit perille asti, mutta posti ei jaksanut tuoda.

AKT

Älä sinä Sirkka H. (SS 26.5.) ota milloinkaan vastaan eläkettä, niin tasaat sitä hirveää vahinkoa, että me eläkeläiset saamme juuri ja juuri sen verran hankkimaamme eläkettä Heinäluoman taitetulla indeksillä ja yhteensovituksilla leikattuna, että saamme lääkkeemme ja vielä punaisen merkin päiväystuotteita ostettua.

MOT

Voimanostaja Johanna Kuokkaselle tiedoksi, ettei televisiosta edelleenkään tule mitään katsomisen arvoista. Hyvin pärjää ilmankin!

Jo 10 vuotta

Kun muu Eurooppa Suomi mukaan lukien muuttuu seuraavan sadan vuoden aikana Lähi-idäksi minareetteineen, huntupakkoineen ja sharia-lakeineen, on viisaan brexitin tehnyt Britannia enää ainut länsimaisen elämäntavan saareke jäljellä.

Inhorealismi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Jouluvaloa toivotaa tuomiokirkosta

Vauhtia päätöksiin!

Hurjaa vai urheaa?

Oi aikoja oi tapoja!

Evästystä hallitukselle

Kipsipatsaita jätevuoresta

Peukutus jouluvaloille

Huomaa suuntamerkki!

Kannattaisi juhlia

Palautetta kansalta

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.