Hyviäkin uutisia

Taistelu hyvän puolesta nousee. Muovijätteenkeruu Tyynenmerellä, tarpeettomia autoja laillisesti Afrikkaan, Etiopian ja Eritrean sovinto, luontoarvojen puolustus... Yhden päivän lehdestä!

Kiitollisuuden ja ilon kyynelin

Minä en ymmärrä opiskelijoille annettavaa ilmaista opintorahaa. Kyllä avustusten tulee olla vastikkeellisia. Ei pitäisi olla myöskään vastikkeettomia työttömyyskorvauksia. Ne ohjaavat ja opettavat jopa joutenoloon ja laiskuuteen. Työstä saa palkkaa, jolla elää, ja eläke karttuu.

Vanha pönttö

Valtio voisi kustantaa mopoilijoille tehopakoputket, jotta nuoret saisivat enemmän iloa harrastukseen. Vaimentimet syövät myös tehoja.

Vaari 78 v.

Antti Kivelä väittää, että Kuopio ei rakenna millä hintaa tahansa. KalPa 110 miljoonaa, KuPS 10 miljoonaa. Salibandy ja lentopallo 21 miljoonaa luolaan, kun maan päälle noin 10 miljoonaa.

Että silleen

Sari Essayahin esittämällä elintarviketeollisuuden vastuuttamisella on jo kiire. Liian kauan pidetty silmät ummessa.

Riistoteollisuutta

Mitä jos eläke on niin pieni, ettei ole varaa palkata ketään pihanhoitoon, ja läheiset eivät ehdi työn ja perheen vaatimusten takia tai asuvat kaukana, ”Ohikulkija” (SS 18.9.)? Kerran häiritsee, tarjoa apuasi tai katso yleisiä puistoja.

Pihalla istuja

Kasvuikäisten liikuntatutkimus olkoon suunnannäyttäjänä Puijon kehittämistyössä! Olisipa pidetty Hoksopolin ideoijasta kiinni, niin verkostoja syntyisi.

Löytyneekö poliittista tahtoa?

Juha T. Hakalan kirjoitus Tylsyyden apostoli (SS 16.9.) oli hyvää luettavaa. Ainainen kiire asiasta toiseen ja kolmanteen ei ole hyväksi ihmiselle. Luontoon metsäpoluille ynnä muuta rentoa meininkiä, että aivot lepää.

Aikaa kyllä löytyy

Olipa hyvä kirjoitus Matti Niiraselta. Nykyhallitus on saanut paljon hyvää aikaan verrattuna edelliseen, jolloin Antti Rinne oli valtiovarainministerinä.

Jorma K.

Metsäkanalinnut ovat petojen armoilla. Metsänhoitoyhdistyksen henkilö kertoi tapauksen, jossa kanahaukka seurasi teeriparvea niin kauan, että kaikki oli syöty.

Ei metsästäjä

Kiitos SAK:lle jäsenjärjestöineen! Teitte äänestyspäätöksen puolestani. Nyt tiedän, mitä puoluetta en varmasti tule äänestämään.

Ennakkopäätös joka pitää

Perussuomalaisten äänestäjät, miettikää tarkkaan, kuka ehdokkaista on aito persu eikä mukana vain oman edun tavoittelun takia. Osa ehdokkaista jäi persuihin vain, koska on kova halu päästä eduskuntaan ja ei uskallusta tuoda rehellisesti omaa kantaa esille. Tämä jos mikä äänestäjien pettämistä.

Rehti peli

Miksi niinkin pienessä koulussa kuin Kuopion Rytkyllä ei saada välitunnilla kiusaamista kuriin? Kuraa tulee pienten oppilaitten vaatteille häikäilemättömästi. Missä välituntivalvojat? Kouluun lähtö ei enää mieluista.

Missä nollatoleranssi?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Koiria joka puolella

Lumitykit laulamaan

Eiköhän Sanna pärjää

Saimaa-ilmiö – ei jatkoon!

Miksi leski jätetään yksin?

Tytökin KuPSiin

Paperista puhuminen on tylsää

Kannattaako Puijonkadun remontti?

Isojen rekkojen vauhti pelottaa

Maaseutua morkataan liikaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.