Itsenäisyyspäivän paraati oli hieno

Kiitos Karjalan lennostolle loistavasti järjestetystä ja toteutuneesta paraatista kaupungissamme. Valtava katsojamäärä on osoitus sekä arvostuksesta että kiinnostuksesta puolustusvoimia kohtaan.

Kohotettuna kuten 100-lennot

Itsenäisyysjuhla Kuopion musiikkikeskuksessa oli ohjelmaltaan epäonnistunut. Sotaveteraanit mainittiin puheissa pari kertaa. Keskityttiin vieraiden kulttuurien esityksiin. Suuri osa yleisöstä protestoi taputtamattomuudella. Ei jäänyt juhlasta isänmaallinen, vaan apea mieli.

Mielensä pahoittanut

Käsi sydämellä, moniko vieraili edesmenneidensä, sodan eläneiden haudoilla itsenäisyyspäivänä? Oliko viini ja pirskeet tärkeämpää kuin aito isänmaallisuus?

Kukkona tunkiolla

”Ylämäkiluistelija”, mielestäsikö verottajan ei tarvitse huomioida liiketilavuokria, henkilöstömenoja, tarvikeostoja? Todellakin pelkkä myynti taitaakin selittää verottajien suuren osuuden velkojista. Nyt ymmärrän.

Kohtuus verotukseen

Juha Ullgren, pääkö vain pensaaseen tiukan paikan tullen? Esivallan miekalla on oikeus puolustaa omaansa. Valitettavasti ”malli Relander kokardi ja kivääri” ei enää riitä.

Rauhaa myös rakastava

Olemme tyrmistyneitä Varkauden kaupungin tylystä linjasta: kaupungintalo täysin pimeänä Suomi 100 -päivänä. Ei kynttilän kynttilää missään! Seurakunta puolestaan oli valaissut toimitilansa kymmenillä aidoilla kynttilöillä.

Harmittaa

Itsenäisyyspäivän vastamielenosoitusmarssin osallistujat, mitä päässänne liikkuu? Mitä pahaa Suomen itsenäisyydessä on?

Itsenäisyys juhlan arvoinen

Kuka teki päätöksen muuttaa itsenäisyyspäivän ilotulituspaikan pois Kuopion keskustasta? Miksi muutoksesta ei tiedotettu? Ovatko päätöksen tehneet virkamiehet oikeilla paikoilla?

Pettyneet lapset

Jos tiesuola on nestemäinen liuos, se voi päätyä pohjaveden kautta kahvikuppiin.

Non mi piace caffe sale!

Suuret kiitokset KalPalle loistavasti järjestetystä Suomi 100 -tapahtumasta ennen ottelua ja kuin pisteenä i:n päällä kotivoitto jännittävien vaiheiden jälkeen.

Satunnainen katselija

Suomi 100 ja Kuopion kaupungin juhlassa hyppivät seeprat seinällä. Kyllä harmittaa ja hävettää veteraanien puolesta.

Historia ja perinteet kunniaan

Kyllä lässähti Suomi 100 -tunnelma Kuopion musiikkikeskuksen juhlassa. Monikulttuuriset esitykset jyräsivät alleen Suomen kulttuurin. Järjestäjiltä olisi odottanut tilannetajua. Maamme-laulu afrikkalaisten esitysten jälkeen ei tuntunut miltään.

Liika on liikaa

Kuopion kaupungin markkinointipäällikkö ei edes tiedä maakuntalaulumme oikeaa nimeä! Tiedoksi: se on Savolaisen laulu, siis yksikössä.

Närkästynyt kuorolainen

Kameravalvonta vanhustenhoidossa on rike yksityisyyden suojaa vastaan.

Haloo!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Viimeinkin helpotti laturaivo

Paijaaminen on yliarvostettua

Lisää valoa suojateille

Tuoko näkkäri säästöä?

Susia suojellaan melulta, ihmistä ei

Merkkipäivät syytä muistaa

Näkkäriä aikuisillekin

Suojatiet näkyviin

Katumaasturi ei ole pahis

Ongelmat odotettavissa Kuopion Lippumäellä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.