Joka lajia nähty

Pihassani on käynyt joka ainut Suomen petoeläin. Olen sitä mieltä, että karhu, susi, ilves, ahma ja huuhkaja, joka nosti kissan ilmaan, eivät kuulu pihalle. Karhukin poikansa kera jäi aivan lähistölle kuukaudeksi mustikkaan. Katselimme toisiamme muutaman kerran.

Se ”luonnosta vieraantunut”

Yritys tarjoaa hoiva- ja kotipalvelua vanhuksille. Asiakkaat maksavat itse ja heillä on mahdollisuus kotitalousvähennykseen verotuksessa. OmaVero-uudistuksen myötä vähennys pitäisi tehdä netissä tai ainakin tulostaa netistä oikea kaavake postittamista varten. Villi veikkaukseni on, että 90 prosenttia asiakkaista ei pysty enää vähennystä hyödyntämään.

Säästöä toisten kustannuksella

Kiuruvedellä sai rakentaa navetan salmen partaalle muutaman metrin päähän Rytkyn järvestä ja lietesiilo lähinnä isoa Rytkyn järveä. Muut eivät saa rakentaa edes saunaa 8 metriä lähemmäs järveä.

Ihmettelevä

Onko ihminen todella niin tyhmä, ettei ymmärrä 30 kilometrin liikennemerkkiä ja työmaata, vaan pitäisi vielä rakentaa vaikka minkälaisia hidasteita.

Lue liikennemerkit

Voisivatko Kuopion moottoritien päällystäjät ja ajoratamaalarit pitää ensi kesänä palaverin aikatauluista? Nyt niin kuin ennenkin ajetaan koko kesä 80 kilometriä tunnissa, kun viivat puuttuvat.

Tyhmää

Torstaina 4.7. lähti paketti Helsingistä ja saapui Kuopioon 10.7. Seurantakoodilla seurasin paketin matkaa Helsingistä Espooseen, sieltä Vantaalle ja takaisin Espooseen ennen kuin auto lähti kolmen päivän matkalle kohti Kuopiota. Sitten 10.7. tilasin samasta firmasta samalla kuljetuksella uuden esineen, joka saapui Kuopioon 11.7. kello 8.

Posti kulkee?

Ministeri Pekonen hehkutti merkittävää eläkkeen korotusta. Enimmillään 31 euroa kuussa miinus verot. Mitä merkittävää ministeri tekisi alle eurolla päivässä?

Itse en keksi

Mustavalkeat kodit ovat kuin sairaaloita, eivät tyylikkäitä tai viihtyisiä. Yksi vaalea perusväri, siihen lisäksi vain yhtä murrettua väriä, esimerkiksi oranssin, sinisen tai punaisen sävyjä verhoihin ja sisustukseen hillitysti, niin koti on viihtyisä. Vähän tummaa sävyä lisäksi tehosteeksi. Lehtikin saisi esitellä tällaisia koteja, mustavalkeat on jo nähty.

L.P .

Kyllä meitä pieneläkeläisiä taas demarit narras. Satasen lupas Rinne, vaalien jäläkeen putos puolet pois ja nyt kolomekymppiä on tulossa. Nähtäväks jiä saahaanko sitäkään. Kittuutus jatkuu ku muu eläminen kallistuu.

Möki akka

Ihmiset eivät saa maapallolla jaetuksi kaikille edes ruokaa muusta toimeentulosta ja vauraudesta puhumattakaan. Nyt ihminen yrittää vimmatusti säätää maapallon ilmastoa. Mitäköhän tuostakin tulee?

Soppii eppäellä

On tämä huonoeläkkeisten porukka aina avainasemassa, kun annetaan tai otetaan. Kun jotain ryhmää on liikaa, niin ei ole vara antaa, mutta kun ottaa pitää, niin kertymä on hyvä, kun köyhää riittää!

Sopeutumista vaatii

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Mummo on kaunis sana

Kukkakedot kunniaan

Koira haukkuu hyvästä syystä

Aikuiset eivät pyöräile jalkakäytävillä

Gallupeja liian varhain

Voisiko terassi olla savuton?

Vesi kallistui sittenkin

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Alkoholista paljon sairautta

Peruspyörät kunniaan

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.