Jotkut ajavat vieläkin nastarenkaat alla

Kyllä tuo liukkaus pelottaa. Heinäkuussa harmaa Volvo hakee nastoitettuna kaljaa saaristomarketista. Ruoka-apu kuskaa ruokaa pakulla nälkäisille ja samalla raapii asfalttia nastoilla. Yksi nastajuttu on unohtunut Kunttarin parkkipaikalle, poliisin tarrat on, mutta asiakkaan avaamaton posti takapenkillä. Voiskohan auton hinata pois ja hoitaa postin perille?

Ihana kesä muuten

Auton omatoimisessa öljynvaihdossa säästää kyllä pitkän pennin. Öljyt, öljyn- ja ilmansuodattimet eivät maksa satasta yhteensä. Sama operaatio merkkihuollossa voi olla kolmesataa.

Käsittämätöntä

Tähän on tultu. Eräs "fiksu" ihmetteli, että älylaitteita kyllä osataan käyttää, mutta ei vaihtaa esim. autoon öljyjä. Kyllä ei meidän perheessä lapset auton öljyjä vaihtele vaikka älylaitteita käyttää osaavatkin. Tätähän sinä tarkoitit? "Sarkastinen hymiö".

Ei herneitä

Kaltaiseni järki-ihmiset, muuttakaa Juankoskelle. Täällä kunnioitetaan jalankulkijaa ja suojatietä. Passeli paikka asua, kaikki käden ulottuvilla, upea luonto ja elämää sykkivä tori. Linjurilla työn perään kerran lähdin, valkoisella Bemarilla palasin.

Paluumuuttaja

Suomalaisia on pariviikkoa ihmetyttänyt Putinin lausunto Kultarannassa venäläisten joukkojen siirtäminen 1500 kilometrin päähän Suomen rajasta. Entäs jos siirto tarkoittaakin länteen päin. Pitäisköhän hälytyskellojen jo soida.

Ohjuskilpi

Miten kauan kestää saada Savon Sanomien taitto ja niitit kohdalleen? Lehden lukeminen hankalaa, menee aamukahvin 50 vuoden nautinto pilalle.

Vielä paperiversiota lukeva

Olen valmis jonottamaan kaikilla rajoilla ja todistamaan henkilöllisyyteni, kunhan vain saadaan palautettua rauha Eurooppaan. Olisi hienoa,että voisi jälleen huoletta matkustella ympäri Eurooppaa.

Rauhan puolesta

Ei Nato-äänestystä kansalle, euroviisuäänestyskin meni pieleen. Pysyköön Suomi puolueettomana.

Parempi niin

Suurkiitos vielä sinulle vihreän pakettivolkkarin kuljettajalle joka palasit takaisin ja otit kyytiisi pulassa olleen rengasrikkoisen pyöräilijän kaikkine tavaroineen Jännevirran sillan kupeesta. Toivottavasti hyvä palkitaan hyvällä.

Mikko Leskinen, Muuruvesi

Tietyömailla kyllä rajoitukset löytyy, mutta mihin on ne normaalit nopeusrajoituskyltit unohtuneet Kuopion katujen varsilta?

Muualta muuttanut

Tavan työläisen tuntipalkka on nykyään 10 tai 12 euroa. Kerropa kuudella. Markka-aikaan sillä tehtiin päivä töitä.

Pehmis

USA:n poliisien aseenkäyttö osoittaa vaan sen tosiasian,kuinka himoittua sikäläisillä on käyttää aseita ja järeitäkin.

Ei koskaan Natoon

Voiko olla typerämpää huumoriohjelmaa kuin Villi kortti? No ei varmasti voi.

Ei naurata

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Hiljaisuus tekee hyvää

Veneet kiinni kunnolla

Maskista luulisi olevan hyötyä

Ikäihmisissä on virkeitäkin

Kongressihotelli on tosi korkea

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.