Kaloja ei saa jättää mätänemään

Kuka pitää pyydyksiä Kuopion Pölläkänlahdella ja tyhjentää kymmeniä kiloja saalista, enimmäkseen lahnoja rannalle mätänemään ja haisemaan? Viimeksi oli sotkettu Pikonniemessä ollut nuotiopaikka.

Viepä pois saaliisi

Demarien luoma, työhallinnon hallinnoima maksimissaan 6 kuukauden mittaisten työkokeilujen rumba muutamalla satasella kuussa. Se vasta uuvuttaakin nuoret. Sillä ei pääse jaloilleen.

Siitä demarit tykkää

Tulevan hallituksen ministeripaikoista on tullut kova kilpailu. Aikaisemmin oli vihreät kova ehdokas pääministeriksi, mutta nyt Antti Rinne on lupauksillaan kova kilpailija. Li Anderssonin sijoitusta valtiovarainministeriksi ei ole yrittänyt kukaan lupauksilla voittaa.

V.V.

Tohtorin ja lisensiaatin tutkinnolla et tee peruskoulussa yhtään mitään. Hyvät ihmissuhdetaidot, aito erilaisuuden kunnioittaminen ja koko henkilöstön työpanoksen arvostaminen on titteleitä tärkeämpää.

KM

Sataprosenttisesti samaa mieltä Ritva Hakulisen kanssa (SS 24.5.), näin sitä näytetään kansalle kaapin paikka.

84 v.

Edesmennyt Äitini ei ollut päihdeäiti! Hän oli meidän perheen Äiti, joka sairastui päihteiden käyttöön. Päihdeäiti-termi häivyttää Ihmisen ja loukkaa äitiyttä.

Anja

Paavo Väyrynen yritti estää Suomen EU-liittymisen puhumalla yötä päivää eduskunnassa. Krista Kiuru SDP:stä yrittää samaa temppua sotelle, vain täkki ja tyyny puuttuu kainalosta.

Vastenmielistä

Kyllä voisi joka kaupunki palkata koirapoliisin, joka sakottaisi laiskoja ihmisiä, jotka eivät siivoa koiriensa jätöksiä. Tulisi työpaikka jollekin. Kunnon sakot vaan holtittomille.

Ex-koiranomistaja

Kiitos Yle Teema ohjelmasta Yhteinen sävel, slaavilaisen musiikin suomalaisesta historiasta.

Neljä osaa kuudesta näkemättä

Kaksi vuotta sitten koin burnoutin toisen opettajan kiusaamisen johdosta. Asiaan ei koskaan puututtu. Vasta nyt uskalsin sijaiseksi. Olinkin pidetty, arvostettu ja työtäni kunnioitettiin. Kiitos uudelle työyhteisölle, sain elämäniloni takaisin.

Katariina

Kuka päättää maakunnassa, ketä hoidetaan, lääkäri vai joku poliitikko, kun ne tulee?

Epätietoinen

Nyt poliisi käärikää hihat ja valvokaa tuota älytöntä moporallia ja niiden järjettömiä desibelejä. Ettekö tosiaan tunnista kasvavaa suurta ongelmaa?

Myöntäkää tosiasiat

Soten käynnistyminen toki aiheuttaa kuluja palkkojen ja ATK:n osalta, mutta säästöjä tulee henkilöstövähennysten ja kiinteistökulujen kautta.

Suuruuden ekonomia

Kukaan ei ole niin viisas kuin ihminen. Aikuiset ihmiset ovat kuin lapset hiekkalaatikolla. Tikkari puuttuu suusta.

Ilmankos yksi joukosta puuttuu

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Koiria joka puolella

Lumitykit laulamaan

Eiköhän Sanna pärjää

Saimaa-ilmiö – ei jatkoon!

Miksi leski jätetään yksin?

Tytökin KuPSiin

Paperista puhuminen on tylsää

Kannattaako Puijonkadun remontti?

Isojen rekkojen vauhti pelottaa

Maaseutua morkataan liikaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.