Karsitaan kukista

Voisiko Kuopion kaupunki luopua laman aikana näyttävistä kukkaistutuksista sekä niiden hoidosta ja käyttää siitä säästyvät rahat vanhusten hoitoon ja omaishoitajien jaksamisen edistämiseen?

Kohdentakaa tärkeään

Olen samaa mieltä, että tatuoinnit ovat upeaa taidetta (SS 21.10.). Mutta miksi ne pitää laittaa iholle? Siinä on ja pysyy vaikka tulisi katumus. Tv-ohjelman mukaan tatuointiväreissä on aineita, jotka imeytyy verenkierron kautta elimistöön. Terveys ennen kaikkea.

Kuka vastuussa?

Pasi Remes puhuu asiaa (SS 23.10.), mutta lopussa on floppi. Todellisuudessa ei sukupuoli vaikuta jämäkkyyteen opettajan työssä. Naisopettajia ei voi syyllistää koulujen työrauhaongelmista, kuulepas!

Opettaja itsekin

Olen äiti 1970-luvulta. Ei ollut hoitotukea, lapsilisä 4 kertaa vuodessa ja työssä koko ajan! Nyt olen hallituksen mielestä rikollinen, kun olen 1948 syntynyt.

Äiti

Vangit pääsevät lomille. Saakohan ne myös lomaltapaluurahaa? Se vielä puuttuisi!

Lepokoti

Eduskunnan käsitellessä 5.10. ääriliikkeiden kuriin saamista pelästyin pahemman kerran. Oikeusministeri oli sonnustautunut mustaan paitaan ja siniseen solmioon kuten IKL:n edustajat nuoruuteni vuosina. Mitäköhän sekin tietää?

Vanha rouva

Ei järjen häivää päätettäessä vakinaistaa lisää väkeä yt-kuntaan, jossa palkanmaksu muutenkin vaakalaudalla.

Hei haloo

Suurkiitokset Varkauden teatterille mahtavasta Täydelliset häät -esityksestä. Siinä riitti menoa ja meininkiä alusta loppuun asti. En ole ikinä nauranut niin paljon. Mahtavat roolisuoritukset, ohjaus... kaikki toimi upeasti! Ei kiroilua ollut juurikaan, ehkä kerran vain. Kiitos!

Tällaisia esityksiä lisää

Norjan hiihtojohto sanoo dopingtapaustaan vahingoksi. Kyllä kai paljastuminen sitä olikin, käyttö ei.

Tarkkaan harkittua epäilevä

Onneksi löytyy vielä ihmisiä kuten Pauli Smolander ja Eero Hynninen, joilla on vielä tervettä maalaisjärkeä. Todella harmi, että se on nopeasti katoava luonnonvara, varsinkin täällä Suomessa.

AB

Olisiko Kuulan syytä ajatella pappisvihkimyslupaustaan pysyä Raamatussa eikä myyttisissä ajatuksissa Aadamista ja Eevasta? Raamatun sana on pysyvä ilmoitus, ei kulttuurin uskomuksilla pidä Sanaa vesittää.

Jokainen vastaa puheistaan

Miehillä testosteroni vähenee iän myötä. Eturauhasvaivoista kärsivät miehet, menkää ajoissa asiantuntijalääkärin luo. Syöpä on vaikea kukistettava.

Ei syytä häpeilyyn

Populismia eilen, tänään. Siltähän se kuulostaa, kun uransa ehtoopuolella oleva artisti jeesustelee ja politikoi. No onhan tää vain elämää.

Peter Pan

Toivanen iski taas naulan kantaan opettajan työpainajaisessa.

Opetushallitus ihan pihalla

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Miksi leski jätetään yksin?

Tytökin KuPSiin

Paperista puhuminen on tylsää

Kannattaako Puijonkadun remontti?

Isojen rekkojen vauhti pelottaa

Maaseutua morkataan liikaa

Vain parempi väki lentämään

Hyvää mieltä hassuttelusta

Itärata tarvitaan

Hoitoalan arkipäivästä kerrottava

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.