Kasvisuokaa kotimaisesta

Hyvät kasvisruokien laittajat: käyttäkää nyt kotimaisia juureksia älkääkä kokatko kaukomaiden kalliita kummallisuuksia!

Lähiruoka kunniaan

Ruoka-sivuilla 11.10. kerrottiin kasvisruokakokeiluista ja lasten reaktioista. Kannattaisi keskustella lasten kanssa ruoan arvostuksesta ja lihan alkuperästä. Äidinkin työtä tulee kunnioittaa, eikä sallia irvailua ja nirsoilua. Kasvisruoka voi olla helppoa ja nopeaa, kun jättää kikkailun vähemmälle.

Ruokakasvatusta

Jos navetassa eläimillä kaikki on ok, ovia ei tarvitse lukita kuvaajilta ja myös toisinpäin. Eläimet eivät häiriinny asiallisista ihmisistä.

Eläinten parhaaksi

Olikos silloin, kun EU:hun Suomi liitettiin, puhetta, että sitten ruvetaan vain työntekijän elintasoa kilpailun nimissä devalvoimaan?

Herran rauhaa

Taitaa Väyrynen kumminkin olla oikeassa EU: n suhteen. Kaikkien aikojen kusetus ainakin rahvaalle.

Ilmankos väkisin

Olkaa kilttejä ja varokaa siilejä tiellä, älkää ajako päälle. Niitä on niin vähän.

Lahja

Aivan totta. Itselläkin mitta täynnä tv:n amerikanohjelmia, väkivaltaista sontaa. Iloitsin TV1:n englantilaisista sarjoista, nyt sinnekin tuli amerikkalainen sarja pilaamaan iltaa. Laihdutusvouhotuski riittää jo. Ettäs kehtaavat.

Joku taso oltava

Sanomattakin on aina ollut päivänselvää, että tässä maassa ei kuka tahansa saa tehdä mitä tahansa. Taksia saa kuitenkin kohta ajaa kuka vaan, sairaita hoitaa kuka vaan ja apuvälineitäkin valmistaa kuka vaan. Niin että hei hulinaa vaan!

Selvänäkijä

Lapsenlapsen parasta voi olla myös se, että isovanhemmat tulevat lapsen luo hänen kotiinsa leikkimään. Ei mummola ole automaattisesti täysihoitola. Jokaisella on oikeus omaan kotiin ja omaan rauhaan. Lapsellakin.

Hyvä mummo näinkin

Mieluummin reilu kaveri kapitalisti kuin joka asiasta valittava toveri sosialisti.

Yrittäjä

Se ei köyhää mummoa kirkonpenkissä kuultu hengenravinto elätä. Kirkko voisi saarnaamaansa laupeuden työtä jalkautua harjoittamaan oman maan vähäosaisten pariin. Maahanmuuttoviranomaisten päätöstä pitää kirkonkin kunnioittaa.

Ei koko maailman sosiaalitoimisto

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys älähtää, kun Puijolta kaadetaan pari puuta. Nyt kun Finnpulp aiheuttaa vakavan ympäristöriskin, yhdistys on hiljaa. On tainnut mennä pupu pöksyyn. Järjestäkää mielenosoitus, olen mukana!

Mikko

Kyllä on kauniit ja avarat eteläisen motarin rampit raivauksen jäljiltä. Soisi saman yleistyvän muuallakin.

100tkm/v

Markka-aikana raha menetti devalvoitaessa kaikilta arvoaan, ja mitä enemmän rahaa oli, sitä enemmän menetti. Sillä kai EU keksittiin, että voidaan devalvaatio kohdentaa vain rahvaalle.

Herrat nauraa

Kuka viisas tutkisi, millaisilla summilla kansanedustajat ovat osallistuneet talkoisiin, siis vapaaehtoisesti? Risikkokin aikoi mennä hoitotyöhön.

Kiinnostaa

Eikö Kuopion asematunnelin ja linja-autoaseman siisteys kuulu kellekään? On muuten hävettävässä kunnossa.

Ohikulkija

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Karpalo on supermarja

Norpat Inariin

Katupöly vaivaa jo

Kuluttaja ei voi valita pakkausta

Hävittäjiä ei voi verrata muihin hankkeisiin

Viimeinkin helpotti laturaivo

Paijaaminen on yliarvostettua

Lisää valoa suojateille

Tuoko näkkäri säästöä?

Susia suojellaan melulta, ihmistä ei

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.