Kauneimmat joululaulut on yhteislaulutilaisuus

Kauneimmat joululaulut Vehmersalmen kirkossa oli hieman pettymys. Menin laulamaan, mutta jouduin kuuntelijaksi. Pitkät kuoro- ja yksinlauluesitykset veivät lauluaikaa.

Viimeinen kerta

Kirkonkylällä on vanhuksille toimintaa. Voisko diakoni ja kirkon palvelijat käydä maalla yksinasujien luona? Toisivat pienen ruokatervehdyksen.

Mummu

Paljonko maksaa auton pysäköinti työpaikalla Kuopiossa Harjulan sairaalan vuorotyötä tekevälle hoitajalle ja paljonko kaupunginjohtajille?

Selvitettävää

Jospa Kuopion valtuustossa ajettaisiin yhtä ponnekkaasti Pali-liikennettä Kuopion maaseutualueille kuin jalkapalloareenaa

Sitä odotellessa

Kait te nyt tajuatte, että taksamittarin pitää laulaa, kun Tuomas Kurttila on ehdolla kansanedustajaksikin. Pitää tuoda naamaa tutuksi jokaisella kylällä.

Lisää lapsenmielisiä edustajia?

Kuopion keskustan kehittämisyhdistys taitaa todellisuudessa olla keskustan näivettämisporukka, joka elää omassa mielikuvitusmaailmassaan.

Tötterö

KuPS vaati Olympiastadionin jälkeen maan hienointa stadionia, kauhistui ylläpitokuluja, ilmoitti, ettei heillä ole varaa niihin, ja vaatii yhä samaa ökystadionia. Superröyhkeyttä vai tyhmyyttä?

M.L.

Kuopion virkamiesten ja valtuuston on helppo tuhlata verorahoja jättihankkeisiin, kun ei ole pelkoa joutua vastuuseen huonoista päätöksistä.

Veronmaksaja

KuPS ei ole pitkään aikaan tuonut Kuopiolle näkyvyyttä urheilupiirien yli eikä sitä suuruudenhullu stadionhanke muuta. Muita tapahtuma-alueita on jo kylliksi. Kunpa joku rohkea uskaltaisi vaatia suunnitelman korjauksista, jotka ovat oikeasti tarpeellisia nykyinen käyttäjistö huomioiden. Säästyisi veronmaksajien rahat hyvinvoinnin tuottamiseen.

Järkevänä olisi jo hyväksytty

Kiitos ministeri Räsäsen vastuunottamisestaan poliisin sisäisessä vaikeassa huumerikosasiassa.

Toteutukoon totuus

Hallituksen olisi laitettava lomalennot verolle. Yleensä kaikesta, mistä voi saada nautintoa, on maksettava vero. Lakanavalssin voi vielä tanssia ilman veroa.

Veronalainen

Mikä huuhaa se tuo hiilinielu on? Sen parempi, että kesät lämpenee ja talvet lyhenee, kuka sitä kylmää kaipaa? Mikähän reikä sitä seuraavaksi keksitään.

Musta aukko

Venäjän suurlähettiläs olis hyvä näyttelijä Putouksessa. Miehellä pokka pitää itsellä hyvin, vaikka heittää (mustaa) huumoria koko ajan.

Teflonman

Miksi tuomittu ulkomaalainen jää Suomeen -kirjoitus oli täyttä asiaa ja käsiteltävä asia, että siihen saataisiin muutos!

Suomi ei ole sosiaalihuolto

Moottoritielle tulee suurempi ajonopeus ja päästöt vaan lisääntyy.

Maailma pelastuu?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

"Lapsia kannattaa jo varhain opettaa jakamaan tavaroita ja asioita toisten kanssa"

"Suomalaista ei ilmasto ahdista, kun puoli miljonaa menee ensi talvena etelän lämpöön"

"Miksi Kuopiossa pyöräilevät aikuiset ajavat jalkakäytävällä?"

"Pajatso täytti pelitarpeen mutta ei puhdistanut pelaajaa varoistaan"

"Keskustan puheenjohtajakisa on kuin seuraisi maan kohoamista Merenkurkussa"

"Nuorella äidillä on housunpolvet avoimet kuten viisitoistavuotiaalla"

"Osanottoni triathlonin motittamille kettulanlahtelaisille"

"Lemmikeille lihapohjaisia ruokia"

"E-urheilu on pelkkää poikien leikkimistä, jossa ei juuri hiki irtoa"

"Kyllä kaupunkilaisten ilmanlaatua mitataan tarkkaan, mutta entäs täällä maalla?"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.