Kelloa kaivataan Kuopion linja-autoasemalle

Kuopion linja-autoaseman tornikello käyntiin ja oikeaan aikaan heti ja sassiin, kiitos! Tätä toivoopi linja-autosta myöhästynyt markkinoillakävijä.

Pappa Pöljältä

Kummatkohan liikenteessä enemmän koheltavat, kokeneet kuskit vai nuorempi porukka?

Suapiko kysyä?

Kiitokset YIT:n asfalttimiehille, kun teitte hyvin ja nopeasti Kuopio-Karttula-tien.

Kesäasukas

Ehdotus: Eläkeläiskuskit ovat pätevöityneet asiakaspalveluun. Niinpä voisivat siirtyä myymään esimerkiksi pölynimureita ja siivousaineita ja kiertämään viikoittain rompepäiviä lisätienestiksi. Nuoremmat kuskit kuljettamaan henkilöitä.

Suokurppa

Ei siinä vielä kaikki, että eläkkeelle päässeet bussikuskit ajavat tilausajoja, mutta kun aivan muista ammateistakin tulleet. Pääsisinköhän poliisiksi eläkkeelle päästyäni?

Bussikuski

Kiitos Kuopion Alavan kirkon Tuomas-messun kauniista, säestävästä musiikista, rummut eivät rikkoneet voimakkuudellaan.

Tarpeellinen tilaisuus

Kuopion arvauskeskuksesta on vaikea saada apua. Yleisohje tuntuu olevan, että kaikki sairaudet ovat viruksen aiheuttamia ja aamen. Ei saa antibiootteja selkeään tautiin, vaikka bakteeritulehdusarvot on korkeat. Tiedonkulku paikassa ei tunnu sujuvan, ja vääriä kirjauksia arvausten pohjalta tehtynä on potilastiedoissa paljon.

Yksityiseltä apu on löytynyt

”Vapaaehtoisesti lapseton”: Eikö ehkäisyä pitäisi tehostaa kolmannen maailman maissa, jolloin etenkin naisten ja tyttöjen elinolot paranisivat siellä, eikä länsimaissa näivettää kehitystä, kun uudet sukupolvet kuolevat ”sukupuuttoon”? Kehitys tuo keinot myös ilmastonmuutoksen ehkäisyyn.

Onnellinen isoäiti

Taitaa usein näillä ryhmämatkoilla linja-autoissa olla eläkeläiskuski. Eipä kiinnosta enää reissata näissä, jos ei nuorempia kuskeja saada töihin, että olisi turvallista matkustaa.

Tätä jo aiemminkin ihmetellyt

On meillä kaunis Kallavesi suojeltavana. Kuopiolaiselta valtuutetulta upea videoesitys netissä Kallavesj-laulusta. Kiitos siitä! Toivotaan päättäjille viisautta päätöksentekoon tärkeässä Finnpulp-asiassa.

Tulevaisuuden rakentaja

Kylläpä iäkkäitä kuskeja alettiin vainota. Vainotaan samalla vimmalla asennevammaisia kaahareita, havaintojeni mukaan nuoria, sekä rattijuoppoja.

Vaarantavat toisten hengen

Omavastuut pitää saada voimaan myös terveitten olympia- ja MM-kisoissa! Jos ei mitalia, niin kymppitonnin omavastuut. Säästyy, kun ei tarvitse lähettää ketään kisoihin.

Johtajat vain matkaan

Vuoden paras kirjoitus Suomen tilasta Pia Pentikäiseltä (SS 28.8.). Voiko asian selkeämmin kertoa.

Lue ihmeessä

Onkohan moporalli ruvennu keulimaan Nilsiän keskustassa? Siitä on tainnut tulla paikkakunnan ominaispiirre.

Käypäläinen taiteiden yössä

Uusimmat

Kuuma linja

Isot koirat pelottavat

Ympäristö huomioon urheilussakin

Kissa päihittää koiran

Turhaa tyhjäkäyntiä

Eipä naureskella kiinalaisille

Maastopyöräilijäkin voi käyttää kelkkareittiä

Katuvaloja kaivataan

Kännykkäriippuvuus näkyy

Urheilulle saatava kunnon olosuhteet

Suomen kieli kuuluu tieteeseen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.