Kierrätyksestä apua opiskelijalle

Huomio omilleen muuttavat opiskelijat! Astioita, huonekaluja, mattoja ja muuta käyttötavaraa kannattaa käydä hankkimassa kierrätyskeskuksista. Säästät rahaa ja luontoa!

Tiedostava äiti

Valtaosa suomalaisista haluaa pitää koko Suomen asuttuna. Tulos on melkoinen epäluottamuslause Suomen hallitukselle ja Pohjois-Savon Osuuspankille.

Arvomaailma

Ihmettelen, että kun on lämmintä ja kaunista niin kuuluu valitus, että on liian kuuma. Samat valittajat matkustavat joka vuosi monta kertaa etelän aurinkoon. Eipä kuulu valituksia, kun rahalla pääsee helteeseen. Ymmärrän vanhuksia ja työssä käyviä, heille on tukalaa. Aikanaan olen itsekin heinäpellolla työtä tehnyt ja navetassa karjaa hoitanut.

Mökin muija

Telia osti Telen ja kääri rullalle mummon ja vaarin toimivan lankaliittymän. Pakko oli ottaa heille kännykkä, vaan otettiin DNA.

Näin

Sipilän hallitusta moititaan lapsilisien, eläkkeiden, koulutuksen ja muista leikkauksista, mutta muistelkaapa, mitä edellinen hallitus teki. Silloin päättivät näistä toimenpiteistä, ja sen, että nämä toteutuvat seuraavan hallituksen aloittaessa työnsä.

Entinen poliitikko

Mikä mättää Puolan elintarviketeollisuudessa, kun usein ruoan takaisinvetotiedotteessa alkuperämaana juurikin Puola? Eikö ole homma hanskassa?

Yök

Minulle ei ole selvinnyt, miksi Kela-takseilla on oltava määrätyn valmistajan mittarit. Eikö tällainen yhden valmistajan suosiminen haiskahda? Käyttäjänä minulle riittää, kunhan maksan saman, olipa mittari minkä merkkinen tahansa.

???

Kiinako lie nyt esimerkkinä. Taannoin kaupungeista pakkosiirrettiin ihmisiä maalle. Nyt pakkosiirretään maaseutujen ihmisiä kaupunkeihin.

Kiinako mallina?

Onko Leppävirran jätehuolto italialaistyppisesti mafioso-organisaation hallinnoima? Jäte ja roska-astiat tyhjentämättä. Keräysmaksut kyllä kelpaa. Kenen vastuulla?

Roskisdyykkari

Koskas Nilsiän Haapaniemen asuntoalueen tiet ja tienvieret laitetaan kuntoon? Hävettää ja harmittaa pusikot ja kärrypolku!

Asukas

Se arkkitehti, joka määräsi Kuopion Saaristokaupungin kattojen värin, käypä nyt Saaristokaupungin Kivenpajankadulla ja katso, kumpiko olisi sopinut paremmin Saaristokaupungin kattojen väriksi, musta vai punainen.

Punainen ei ole luonnon väri

Kirjallisuuden Nobelia ei jaeta tänä vuonna. Varjo-Nobelista halutaan ideologinen. Kantakirjastallareiden rauhanohjusreppanat esittävät Brezhnevin muistelmia.

Lukija

Jos sota syttyis, niin eikö olisi kohtuullista, että ne, joilla on eniten puolustettavaa, vaihteeksi siirtyisivät etulinjaan? Pelkän tuulenhuuhtoman takapuolen omistajat voisivat odotella, että olisko vaikka uudella komennolla sen kummempaa annettavaa.

Menikö väärin?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

"Miksi Kuopiossa pyöräilevät aikuiset ajavat jalkakäytävällä?"

"Pajatso täytti pelitarpeen mutta ei puhdistanut pelaajaa varoistaan"

"Keskustan puheenjohtajakisa on kuin seuraisi maan kohoamista Merenkurkussa"

"Nuorella äidillä on housunpolvet avoimet kuten viisitoistavuotiaalla"

"Osanottoni triathlonin motittamille kettulanlahtelaisille"

"Lemmikeille lihapohjaisia ruokia"

"E-urheilu on pelkkää poikien leikkimistä, jossa ei juuri hiki irtoa"

"Kyllä kaupunkilaisten ilmanlaatua mitataan tarkkaan, mutta entäs täällä maalla?"

"Tarjotkaa nuorille tölkit energiajuomaa ja kehukaa mopoja"

"Mihin ihmeessä ovat kadonneet vuosien saatossa tehdyt avohakkuualat?"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.