Kiertotiet merkittävä paremmin

Ottaisivatko pelastusviranomaiset opiksi Tuusniemen kolarin jälkeen kiertotien merkitsemisen. Ulkopaikkakuntalaisena oli todella vaikeaa ajella tuntemattomilla teillä ja vielä pimeän aikaan, kun minkäänlaista opastetta ei ollut. Nuolella varustettu kyltti Kiertotie olisi ollut tarpeellinen risteyksissä.

Pääteitä ajeleva

Terveystietoiset kuninkaallisetkaan eivät mässäile möhömahoja itselleen. Ilo silmälle urheilulliset prinssit vierailulla. Elämäntavat näkyy ulospäin, hoikkia ja komeita.

Liikunnallisia miehiä ihaileva

”Mummo” (SS 29.11.): Totta. Itse olen saanut sormuksen nimettömään parikymppisenä ja kantanut sitä yli 40 vuotta ja yhä edelleen. Kannan sitä selkä suorassa ja olen ylpeä siitä.

Aviomies, isä ja ukki

Montako rekkaonnettomuutta tarvitaan, ennen kuin rekkojen rengaspakkoa muutetaan talvikelille sopivaksi, liikenneministeri?

Liikenteessä

Mikähän minussa on vikana, kun influenssavirukset eivät tartu ei sitten millään. 65 vuotta olen saanut olla eriarvoisessa asemassa!

Joonas

Kyllä on mätää tämä Suomen touhu, maksetaan sopeutumiseläkettä esimerkiksi työssä käyvälle hyvätuloiselle lääkärille. Eikö löydy päättäjää, jolla on selkärankaa viheltää peli poikki tällaiselta ahneudelta ja vääryydeltä?

Suomiko muka oikeusvaltio

Yhteiskunta tarvitsee rahvaan apua rahapulassa kikyttämällä ja kyykyttämällä. Kun tulisi vielä joskus niin hyvä aika neuvotteluissa, että olisi vara välillä myös antaa.

Pelastusmitalit kermalle

Robotti on monin verroin ihmistä parempi vaihtoehto. Ei ruokaa, ei viinaa, ei rahaa, ei mitään tarpeita eikä niistä johtuvia kustannuksia. Ainoastaan työtä vuorotta. Tosin en tiedä, kenelle se valmistaa tavaroita? Työttömäksi jääneet ihmiset eivät pysty ostamaan mitään.

Annetaan maailma koneille

Kari Rajamäki oli viimeinen järkevä demari. Nykydemarit ovat myyneet aatteensa ja kohta myyvät maansa.

Helsinki huono esimerkki

Hei sinä mieshenkilö, joka veit ostoskärriin unohtuneen ritilällisen paistovuoan Kuopion Matkuksen sisäänkäynnin edessä lauantaina iltapäivällä. Tekosi tallentui kännykameraan. Hyvää joulumieltä sinulle ja toivottavasti vuoka ei polta perheesi joulua pohjaan.

Ja niin joulu joutui

”Autoilija” (SS 1.12.) vastaus: Nelivedolla. Meneekö koko talvi mäkilähtöjä tehdessä, ehditkö koskaan sulalle tasaiselle tielle?

Autoilija 50 vuotta

Hiekkaa hiekkaa enemmän hiekkaa. Täällä Siilinjärven Ranta-Toivalassa näkyy hiekankylvö asfalttitielle olevan taas voimissaan. Kahteen otteeseen viikon aikana on kylvökone ollut hommissa. Melkein sulaan tiehen sitä pitää vaan levittää. Hiekka kuuluu hiekkatielle.

Äly & äläys

Paljon on turhaa pelottelua muutaman opiskelijan Rautavaaran lukion säilyttämiseksi. Jäitä hattuun, luottamushenkilöt, ja järki voittakoon.

Tsemppiä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Miksi leski jätetään yksin?

Tytökin KuPSiin

Paperista puhuminen on tylsää

Kannattaako Puijonkadun remontti?

Isojen rekkojen vauhti pelottaa

Maaseutua morkataan liikaa

Vain parempi väki lentämään

Hyvää mieltä hassuttelusta

Itärata tarvitaan

Hoitoalan arkipäivästä kerrottava

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.