Kinkkurasva kiertoon

Ei roskikseen kinkkurasvaa. Kaupoissa sitä kerätään polttoaineeksi dieselin sijaan ainakin isommissa kaupungeissa. Jos kinkku ei ole suolattu, voi rasvan ottaa ennen paistoa talteen ja sulattaa kenkärasvaksi. Alle musta lankki, jos kulumia, ja sitten harjalla rasvaa pintaan.

Nuuka

Oli juttua sormenpäiden kipeistä pykimistä (SS 19.12.). Itse olen tipauttanut pykimään tipan pikaliimaa ja puristanut reunat kiinni, kunnes liima on kuivunut. Hyvin on toiminut. Toistetaan tarvittaessa, jos pykimä aukeaa uudelleen.

Oma apu paras apu

Törisevät, turisevat ja muuten vaan vähän oudot ukonhöperötkin tarvitsevat istahtamispaikkoja, ja sekin on imagokysymys.

Joulutunnelmaa näinkin

Paavo Väyrysen sitkeys on piristävää. Hyvä, että pressakisassa on mukana värikäs ja kokenut poliitikko. Miksihän Niinistö ei halunnut olla oman puoleensa ehdokas? Onko hänellä jäänyt jotain hampaankoloon kokoomuksen toiminnasta?

Iäni aprikoe

Vaikka kuinka hoitaisi sydämellä yksi sydän ei vaan pidä jopa neljäätoista harhaista, levotonta vanhusta turvallisesti tuoleissaan.

Kokeilepa ite

Ammattiyhdistysliike neuvottelee edut ja niistä nauttivat myös liittoon kuulumattomat, jotka eivät maksa jäsenmaksuja. Samalla tavoin kirkkoon kuulumattomat voivat pitää vapaata juhlapyhinä.

Maksan molempiin

Ehkä elämä olisi viisainta elää keräämättä aineellista sekä henkistä pääomaa sekä kokemuksia ja elämyksiä.

Kuolema ottaa ne kuitenkin pois

Voisivatko vakituisessa työsuhteessa olevat irtisanoutua ja ryhtyä yrittäjiksi? Näin saataisiin avoimia työpaikkoja ja oikeasti helpotettaisiin ihmisten työllistymistä. Kuka uskaltaa näyttää esimerkkiä?

Valinnan vapautta

Monissa ammateissa ja lautakunnissa on miehillä ja naisilla kiintiöt. Miespappien kohdalla tämä puuttuu. Huolehtikaa ajoissa estetään kirkosta eroamiset.

Jo riittää

Jokaisessa kaupassa pitäisi olla itsepalvelukassa. Äksyilijät ja kassapalvelijoihin tyytymättömät voisivat maksaa sinne, niin saisivat mieleisensä palvelun. Kassatyöntekijöille oikeus ohjata tyytymättömät sinne. Hyvää joulua kaikille joulukiireessä työskenteleville. Itselleni jo ruuhkassa käynti on liikaa.

Joulumieltä

Kylläpä mahtaisi tulla työttömiä ja työvoimapula, jos kirkkoon kuuluvat kieltäytyisivät sunnuntaitöistä. Eipä ole enää monia ammatteja, joissa voisi olla vain arkisin. Konttorityöhönkö kaikki?

Ajatus tämäkin

Miksi pääväylille suolaa loskan päälle aina vaan, kun maallikkokin ymmärtää, että lokomo olisi oikea lääke ruumiiden välttämiseksi?

Entä ambulanssit?

Asumiseen liittyvien lakien valmistelijat ovat täysin keinottelijoiden ohjailtavia. Lakien tulisi hillitä mielivaltaa.

Sinisilmäistä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Hiljaisuus tekee hyvää

Veneet kiinni kunnolla

Maskista luulisi olevan hyötyä

Ikäihmisissä on virkeitäkin

Kongressihotelli on tosi korkea

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.