Kirkko ja pankki rulettaa

Onneksi on maailmassa vielä kaksi aidon rehellistä instituutiota: pankki ja kirkko.

Kaikki muu joutaa kadotukseen

Silja Paavola ja muu ay-eliitti ei tunne lainkaan pienyrittäjyyttä. Aloittavan yhden hengen yrityksen on maksettava muun muassa oma eläkemaksu aloituskuukaudesta alkaen joka kuukausi. Riippumatta siitä, saavuttaako tavoitellun vuositulon. Eläkeiässä takaisin saa vain mikromäärän maksamistaan summista.

Vain 1 esimerkki monista

Mittavat räjähdevarastot kansalaisten uhkana, ammattilaisten virittämänä! Pieni sakkorangaistus? Eipä ole ihmishengellä arvoa oikeudenistunnossa. Tervetuloa terroristit, täällä teitä suojellaan.

Käsittämätöntä tuomarointia

Ymmärrykseni ei riitä: kun puhutaan talviajasta, eikös se ollut normaaliaika, jossa olimme ennen näitä kellojen veivaamisia?

Matias

Kilpailu- ja kuluttajavirastolla onkin aihetta tutkia Pro-keskuksen toimet. Monet Kela-asiakkaat ajavat tavan taksilla, kun Kela-taksi ei tule, menettäen omavastuukertymän. Lisäksi rikotaan räikeästi työaikalakia. Autokiintiö esti liittymisen.

Tosi on

Ilkka Kanerva totesi aamu-tv:ssä 25.9.: ”Suomi ei voi olla sinisilmäinen turvallisuusmuutosten suhteen. Sinisilmäisyyden aika on ohi.”

Näinköhän vihdoinkin?

Me ihmiset olemme kekseliäitä keksimään erilaisia stressejä. On joulu-, juhannus-, kesäloma-, lomalta töihin, kesä- vai talviaika- ja yksinäisyyden stressi.

On siinä taakkaa tarpeeksi

Hyvä, että näilläkin palstoilla ymmärretään soten ajautuneen karille, syyllisenä keskusta ja kokoomus. Siinä sivussa murjotaan työttömiä ja duunareita. Onneksi on vaalit tulossa.

Parempi huominen tulee vielä

Kävelin helatorstaina Kuopiossa Vuorikatua Kuopionlahdelta tuomiokirkon kohdalle. Viidessä autossa nastarenkaat. Näin savolaiset.

Tulloo se talavi kohta

Hyvä kanssa-autoilija, olit lähestynyt minua kauniilla käsinkirjoitetulla viestillä. Anteeksi, että aiheutin sinulle harmia ja ehkä lievää verenpaineen nousua, kun en huomannut jättää komean ja ison autosi eteen enemmän tilaa. En tiedä mikä minuun meni, ai niin, olen nainen, ehkä se selittää kaiken.

Terveisin Paukapää

Ihmisroskasta puhuminen on minulle kyllä aivan täyttä hepreaa, mutta muistaakseni roskasakkia on ollut aina, eikä se porukka ainakaan näytä olevan vähenemään päin.

Maljalahden laahustaja

”Neuvoa odotellaan” (SS 25.9.): Pistäpä pystyyn puolueeton asiantuntijatyöryhmä selvittämään, ovatko nämä sähköyhtiöiden miljoonien eurojen maakaapeli-investoinneiksi kenties naamioidut rahankeruutalkoot edes kohdistuneet sähköverkkojen ongelmapaikkoihin?

Epäilevä Tuomas

Asioin 24.9. Kuopiossa viiden (2 naista ja 3 miestä) yleisöpalvelijan kanssa. He olivat iloisia, palvelu osaavaa ja ystävällistä. Kiitos!

Tuli hyvä päivä minulle

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kuopion tori ei pärjää?

Pesin käteni ruvelle

Golfkenttiä riittää

Lehmät laitumelle

Kaupunkipyörät kasautuvat

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.