Kissa on moneen muuhun lajiin verrattuna harmiton otus

Kissani nauttii kesästä ulkona. Sitä suurempi vaara pikkulinnuille ovat petolinnut. Myyriä ja hiiriä en sääli lainkaan. Entä kuka kaipaa mustarottaa?

Kissa on hyötyeläin

Kiitos Punaturkin eläinlääkärille. Passaa tässä nyt naukua valkoisin hampain ja turkkikin kiiltää viimeisen päälle.

Jesse

Liikenneministerin aikaansaannokset: Ensin pysähtyi autokauppa, sitten junat. Nyt kun vielä kerrot, mistä voin tilata taksin, olet palkkasi ansainnut.

Ihailijasi

Kiitos Eeva Huttuselle kirjoituksesta väliinputoajista. Sama ongelma aiheutti taloudellisia vaikeuksia perheessämme jo 2000-luvun alkupuolella. Epäkohta on ollut siis jo vuosia tiedossa. Ihmettelen suuresti, miksi päättäjät eivät tee asialle mitään!

Päivi

Kuopiolainen autokoulu oli opetusajossa. Auto ei näyttänyt vilkkua Keilankannan liikenneympyrästä poistuttaessa. Että sellaista opetusta.

Naisautoilija

Leppävirran, kuten suuri osa tuulimyllyistä seisoo, koska omistajille tulee tuet oletetusta tuotosta, ei tuotetusta energiasta. Tuulimyllyt kestävät pitkään, eikä tukieuroja mene turhaan kunnossapitoon.

Mara Pekkarinen

Kauniisti, kunnioituksella koottu kuvaus maatalouden lähihistoriasta Riitta Raatikaiselta. Näkyväksi nostetaan erityisesti naisten näkymätön työ maataloudessa. Artikkeli tuo julki sen, mistä olemme tulleet tähän päivään. Kunnia heille jotka tekivät pohjatyön, jonka satoa me olemme saaneet koota.

Kiitollisin mielin

Markku Eestilä kirjoitti, että pienistä ylinopeuksista ei lähde enää kortti. Miten me, joilla on raskas kaasujalka, kuten Markku ja minä? Kuka meitä suojelee?

Sairaan nopee

Lintubongaajat, mikä lintu (peippo) laulaa Litmasenkujan Pyöreäsuolla?

Fogeli sjungaa

Siirtäkää vain Kriisinhallintakeskus ja kaikki Helsinkiin. Etelämantereen jäät sulavat. Merenpinnan nousu on maksimissaan 54 metriä (SS 27.6.).

Lisätään vodaa

Suomi on ainut pohjoismaa, joka sallii tyttöjen silpomisen ja hörhöt politikot suunnittelevat vielä sharia-lakien sallimista. Miten olisi meetoo ja sateenkaariporukat, jospa käyttäisitte osan tarmostanne, jolla saataisiin naisiin ja tyttöihin kohdistuva raaka väkivalta loppumaan. Suomeen laki kieltää silpomiset välittömästi.

Ei väkivaltaa

Nimimerkki Hoitaja 59 oli oikeassa, edellisen hallituksen ajoilta kaikki johtui. Pekkarinen oli kuin terrieri eli teatteri. Nimimerkki Tarkista tietosi voisi itse  päivittää tietonsa.

Näin se vaan on

Loistava kirjoitus Asta Tenhuselta Kuopion virkamiesten selvityksestä kriisinhallintakeskuksen sijoituspaikkaan. No, tästä virkamiesjoukkiosta tuli valittua ihka oma kaupunginjohtajakin.

Sitä suap mitä tilloo

Kuunnelkaa Sandelsin tai Järviradion kanavia. Sieltä tulee hyvää kotimaista musiikkia ja ohjelmia. Yle on aikoja sitten ulkoistanut jumputuksellaan; keski-ikäiset ja vanhemmat kuulijat.

Suokurppa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Maisemakonttori ei toimi

Vegaanikin suosii suomalaista

Entäs kissat?

Yhden hengen autokyyti

Lapsi on lapsi vain hetken

Tulevatko auton latauspaikat pakollisiksi?

Taasko tornitaloja Kuopioon?

Miten edustajat kehtaavat?

Onko Greta liian kovilla?

Hirveän hieno homma!

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.