Koirista lisävastiketta?

Kalle Kehveli olj taenna kähveltee kannoin sijasta kalakkunoita ku olj näen kaavan lusimassa liänillä.

Sepelix

Opintotukia leikataan. Eikö päättäjät huomaa, että nuorilla ei ole edes rahaa ehjiin päällyshousuihin?

Reikäpolvet

Terrorismi leviää koko Eurooppaan, mutta ollaan huolestuneita vain rasismista, joka on oikeasti vain realismia. Suomessa vaan hyssytellään, ettei täällä ole mitään pelättävää. Eiväthän tietenkään kaikki tänne pyrkivät ole terroristeja, mutta miten voi tietää, ketkä ovat? Rajojen sulkeminen olisi pitänyt tehdä ajat sitten.

Realisti

Nyt muovipakkaukset kiertoon! Melkein kaiken voi kierrättää, homma hoituu kauppareissulla. Hienoa, ettei sekajätettä enää juurikaan kerry.

Rinkiin.fi

Kirkko suojelemaan ilman turvapaikkaa jääviä kuten terrorismiin osallistuneita. Millaisen vastuun ottavat isänmaan tulevaisuudesta ja turvallisuudesta? Vastausta odotetaan arkkipiispa Kari Mäkiseltä.

Kirkolta ongelmia

Tuokaa vaan lääkärihelikopterin tukikohta tänne Kuopion Jynkkään. Ei taida kelloniemeläiset ymmärtää, että ensihoitolääkäri on nopeammin paikalla kuin ensihoito, jos oikea hätä tulee.

Aatami 700

Yhtiövastikkeisiin ja vuokriin 20 euron lisämaksu koirista, kuten USA:ssa. Haukkuvat, likaavat rappukäytävät ja pihat. Vedenkulutus lisääntyy niitä pestessä.

Hyi hau

Koululaisille ympäristönsiivouspäivä kahdesti vuodessa (SS 24.3.)? Hyvä ajatus, mutta kuinkahan monta puhelua meidänkin kouluun tulisi vihaisilta vanhemmilta, kun pikku kullannuput joutuvat töihin.

Yläkoulun ope

Musakka (SS 23.3.): Etkö ole huomannut, että maailma 2010-luvulla ei ole samanlainen kuin 1950 – 1960-luvuilla? Eikä ongelma ole opettajissa vaan kodeissa, joista tulee nykyään levottomampia lapsia kuin ennen. Siksi tarvitaan pienempiä ryhmäkokoja. Proffa on oikeassa.

Artturi

Kaiken maailman maksulliset neuvosnimitykset edustavat pysähtyneisyyden aikaa. En halua, että kunnallisverojani käytetään Leila Savolaisen enkä muidenkaan politrukkien arvonimen maksuun. Jokainen halukas maksakoon nimityksensä verot itse, se ei ole kaupunkilaisten asia.

Turhuuksien turhuus

Toivon, että Kuopion kaupungin kesätöihin valitsevat henkilöt huomioivat kuopiolaiset nuoret tasapuolisesti. Näyttää siltä, että samat nuoret työllistetään kesästä toiseen, vaikka paikkaa on hakenut samoilla taidoilla moni muukin nuori. Olisi myös reilua, että netistä löytyisi selkeästi valitsijoiden nimet ja yhteystiedot, jotta valintaperusteita voisi kysellä, jos ei tule valituksi.

Kymmenistä paikoista hakenut

Yleisönosastolla on paheksuttu tatuoituja tarjoilijoita. Televisiohan on täynnä tatuoituja julkkiskokkeja. Onko se eri asia?

Miettikääpä

Voiko sähkötupakkaa käyttää pelkän vesihöyryn hönkäilyyn?

Keuhko

Uusimmat

Kuuma linja

Vesijohtoverkossa on korjausvelkaa

Missä miehet luuraa?

Onnellisimpia jo toista kertaa!

Vauvoja tarvitaan

Seikkailupuisto ei toimi Puijolla

Kannatusta ilmastolakolle

Metsiä on myös suojeltava

Puuta rakentamiseen

Horsma ei ole uhanalainen

Naapurimaat hävittäjiä maksamaan

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.