Korona rikastuttaa

Olen säästänyt 200 euroa kuukaudessa, kun rahapelikoneet suljettiin. Jatkakaa sulkua ikuisuuteen! Vuoden loppuun mennessä olen säästänyt 2 000 euroa.

Koneet metallinkeräykseen

Sanottais vain suoraan, että sen ukrainalaisen saa halvemmalla kun suomalaisen lomautetun. Se siitä yhteen hiileen puhaltamisesta.

Kotiin päin

Nyt on se aika, jolloin pienet ystäväisemme muurahaiset pyrkivät sisälle. Kun ripottelee kahvijauhetta rakennuksen vierustoille, eivät ne tule sisälle, ja jo sisälle ehtineet poistuvat kuin Nikki Iisalmesta samalla konstilla takaisin luontoon.

MOT

Vapun jälkeen Suomessa tuhat koronaan kuollutta. Uudenmaan sulun lopetus käsittämätön teko.

Inho ennustaja

Monessako ammatissa 3,5 –  4 vuoden koulutuksesta ammattitutkinnon suoritettuaan on palkkaus 2 500 euroa kuussa? Eivätkö kaikki ammatit ole niin sanottua kutsumustyötä, niin insinööri kuin lääkärikin.

Kysyn vaan

Huh huh, olipa tekstiä ”Vakavaraiselta yrittäjältä” (SS 10.4.). Ei korona taida olla kuitenkaan ihan tavallinen flunssa, koska kaataa hengityskoneisiin nuoria maratonjuoksijoitakin, eikä lapsetkaan välttämättä säästy. Heitäkin on kuollut. Kuulostaa kuin ajattelisit olevasi turvassa ikäsi puolesta.

Ei raha edellä

Taas sillä saastuttajalla uhkailu alkaa. Valtuustossa olevat palkitaan isoin palkkioin ympäristötuhosta tarttuessaan kiinalaistarjoukseen kuin hukkuva korteen.

Kiinalaisromulle haittavero

Korona tulee varmuudella muuttamaan hygieniakäytäntöjä seisovissa ja salaattipöydissä. Käytäntö on ollut kaikkialla siivotonta, kun ihmiset annostelevat ruokaa samoilla likaisilla ottimilla koko päivän. Tähän löytyy varmuudella tekninen ratkaisu, jos halutaan.

Kierrän kaukaa

Kumpaa uskot kasvosuojaimen käyttöasiassa, THL:n pääjohtajaa, joka on lääketieteen tohtori vai STM:n demarivirkamiestä, joka on valtiotieteen maisteri?

Dilemma

Onko joillakin väärää tietoa, että Kuopion pursiseuran Telkkisten hyppyrimäen rantapoukamassa olisi käytettyjen huonekalujen kaatopaikka? Netistä voi katsoa, minne ne voi viedä oikeisiin keräyspaikkoihin.

Pidä Kuopio siistinä

Arvoisa ”Vakavarainen yrittäjä”, kaikista mainitsemistasi harmeista huolimatta nykyiset rajoitustoimet ovat auttaneet Suomea välttymään ainakin toistaiseksi valtavilta määriltä ihmishenkien menetyksiä, joita valitettavan paljon on muissa valtioissa koronan vuoksi tullut. Jokainen kuolema on iso menetys läheisille, eikä sitä korvaa mitkään materiaaliset resurssit.

Sairaanhoitaja

Tulevaisuusinvestoinneista kehitysapuun, puoluetukeen ja avustajille ei pidä tinkiä.

Säästämällä perikatoon

Kuulokkeet pois korvilta liikenteessä. Ne ovat suoranainen liikenneriski. Pyöräilijät ja jalankulkijat erityisesti!

Korvat auki

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Alkoholista paljon sairautta

Peruspyörät kunniaan

Meidän perheessä on selkeä työnjako

Erja soitti Kuopiota maailmankartalle

Vesijetti rikkoo mökkirauhaa

Lokit pois torilta

Kaikki lupiinitalkoisiin

Miksi niitty niitettiin?

Entiselämys Kallansilloilla

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.