Kotieläimille vesimaksu?

Taloyhtiöissä koirille ja kotieläimille vesi- tai käyttömaksu, vettä ne ainakin kuluttaa.

Kulut oikeudenmukaisesti

Ps-nuorten EU-lipun polttoaikeet herättivät huomaamaan, kuinka loistava yhteisö EU on. Teon vuoksi kukaan ei pahoita mieltään, aloita diplomaattiselkkausta tai koe uskontoaan loukatuksi.

EU-ukko

Valkea auto Kuopion motarilla perjantaina. Ajoit tahallasi lintuemon ja poikasten päälle. Emo jäi kitumaan ja poikaset ilman huoltajaa. Täydellistä piittaamattomuutta.

Käynti optikolla voi auttaa

Liekkö hv-illoissa sovittu Kuopion Kelloniemen kärki luovutettavaksi moottoripyöräilijöiden rillutteluun kesästä kesään ja lähes 24/7? Poliisi ei valvo aluetta, mutta nukkumista yrittävät joutuvat melusta johtuen valvomaan.

Äly hoi

Mikään ei niin huvita, kun nämä kuuskymppiset ukon kuipelot ovat ensitapaamisella riippunutta lihapalaansa tarjoamassa.

Sivistys kaukana

Hävetkää te aikuiset lapset, jotka ette pidä vanhempiinne yhteyttä, vaan elätte itsekeskeistä elämäänne. Vanhempanne ovat mahdollistaneet ylipäätään olemassaolonne. Kertoo paljon arvomaailmastanne. Nimim. Surullinen sivustaseuraaja

Kiitos Osuuskauppa Peeässälle Kuopiossa, kun ravintoloidenne kukkivat terassit arvostavat asiakkaita ja tuovat kauneutta ympäristöönkin.

Kauneus viihdyttää

Kun ajaa auton mittarin mukaan sallittua nopeutta,kaikki tunkevat ohi. Mutta kun nostaa nopeuden 10 km/h yli sallitun, ohittajia on vähemmän ja liikenneturvallisuus paranee. Tietyömailla tympäisee,kun on 50:n ja jopa 30:n rajoitusmerkit ja tie on kunnossa ja ketään ei näy mailla eikä halmeilla. Syyttäkööt merkkien asettajat omaa laiskuuttaan, kun rajoituksia ei noudateta. Merkit tulee peittää, kun tietyötä ei tehdä.

Liberaali

Sukellusvene satamaan. Se ei pilaa maisemaa, eikä oluen juonti veden alla aiheuta meluhaittaa.

Terassi Terho

Nyt äkkiä valittamaan Kuopion saunahankkeesta! Eihän se ole mitenkään mahdollista sijoittaa saunaa satamaan, kun ei sinne laivakaan sopinut. Vauhtia!

Benjam

Todella pöyristyttävää, että Orpon kokoomus yrittää tukahduttaa sananvapauden kansalaisilta.

Avointa keskustelua

Leppävirran kunta laittoi Oravikosken uimalaan poijut uimareiden turvaksi veneilijöitä varten. Nuoriso repi poijut alle viikossa irti (nähty). Sanotaan, että vahingosta viisastuu, toivottavasti ei vahinkoja satu.

Oppia ikä kaikki

Mistä apua varattomalle kuopiolaiselle nuorelle, joka haluaa omaan kalustettuun kotiin, ajokortin, muotivaatteet, älypuhelimen ja rahaa elämiseen?

PA

Miksi vanhat ja sähköttömät mökit ovat aina esillä? Me 65-vanhukset emme ole uusavuttomia.

KIPA

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Koira haukkuu hyvästä syystä

Aikuiset eivät pyöräile jalkakäytävillä

Gallupeja liian varhain

Voisiko terassi olla savuton?

Vesi kallistui sittenkin

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Alkoholista paljon sairautta

Peruspyörät kunniaan

Meidän perheessä on selkeä työnjako

Erja soitti Kuopiota maailmankartalle

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.