Kouluruokaa tilauksesta

Neljännes kouluruoasta hävikkiin. Syksyllä koulujen alkaessa luettelo ruokailijoista. Ei tehtäisi turhaan kallista ruokaa. Suurissa kouluissa olisi tarpeellinen.

Kaikki eivät syö

Muistanpa ajan 1980-luvulta, jolloin varma sijoitus oli valtion obligaatiot. Sillä oli turvallista aloittaa. Onko tämä rahoitusmalli vaihtunut kokonaan ulkomaiseen velkaan?

Kuinka on?

Pressanlinnassa varmaan jo pohditaan, ketä kutsutaan linnan juhliin. Jospa sinne pääsisivät kaikki, jotka ovat syntyneet 2.2. kuten Aaro-poika.

Henna

Todellisuuden ohittavat ne, jotka vertaavat sotaakin käydyn viljaruoalla. Pakko pärjätä, myös siviilien, kun ei ollut muuta, leipäkin lopulta puujauhosta. Mannerheim joutui anomaan ruokaa Saksasta ja Ruotsista.

Ideologista pakkosyöttöä

Yhäkö valtio ottaa lisää velkaa? Kuka ne velat maksaa? Väestö vanhenee, lapsia ei synny. Sairastummeko Kreikan tautiin?

Pelottaa

Onkohan jotkin vaalit tulossa, kun huippupoliitikot ehtivät kiireiltään kaikenlaisiin hömppäohjelmiin ja köyhillekin luvataan apua?

Ihmettelevä äänestäjä

On ihan mielikuvituksen puutetta, jos sijoitustoimintaa harjoittava ei löydä muuta rahastuskohdetta kuin toisten kodit.

Opettele uutta

Hienoa, että poliisi pitää välillä tehoratsioita maanteillä. Autoilijoiden reaktioita en vain ymmärrä, että vilkutetaan valoja vastaantulijoille ja näin varoitetaan ratsiasta. Eikö ole vain parempi, että joka ikinen kaahari jää kiinni? Jospa edes joku ylinopeutta ajava sakot saava tai ajokortin menettävä muuttaisi ajotapaansa.

Kuljettaja

Hoitoalan opiskelijoiden kulukorvaus: 40 vuotta ohjasin hoitoalan eri asteiden opiskelijoita saamatta senttiäkään. Raha meni ylemmälle taholle. Opiskelijoiden on välttämätöntä saada kenttäharjoitusta, koska työskennellään vaativalla alalla, tulipa työnantajalle korvausta tai ei. Onhan se työnantajankin etu, että valmistuttuaan osaavat työskennellä oikeissa töissä.

Vastuu

Tien kunnostus Rautavaaralta Kajaaniin ja Sotkamoon on epäonnistunut täydellisesti. Tie on suorastaan hengenvaarallinen.

Päivittäin tietä käyttävä

On päivänselvää, että kaikki turhanpäiväinen netin käyttö tulisi lopettaa energian säästämiseksi ja ilmastomuutoksen hillitsemiseksi.

Mentorituutori

Kyllä pitäisi kieltää kerrostalossa asuminen myös kovaäänisiltä lapsiperheiltä, remuavilta opiskelijoilta, suihkussa yöllä tai aamulla käyviltä vuorotyöläisiltä, päihteitä käyttäviltä rymyporukoilta ja itse asiassa kaikilta muilta paitsi ”Kyllästyneeltä” (SS 24.8.).

Mielensä pahoittanut mummo

Vihreät ja vasemmistoliitto hallituksessa maksimoivat maahanmuuton ja sen kulut. Vain todella hyväuskoinen voi luulla, että sen jälkeen köyhille ja eläkeläisille jää jaettavaa.

Rinne viettää alas

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Milloin nousevat viherhäiverusokkaat?

Alkoholista paljon sairautta

Peruspyörät kunniaan

Meidän perheessä on selkeä työnjako

Erja soitti Kuopiota maailmankartalle

Vesijetti rikkoo mökkirauhaa

Lokit pois torilta

Kaikki lupiinitalkoisiin

Miksi niitty niitettiin?

Entiselämys Kallansilloilla

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.