Kuka saa puhua eduskunnassa?

Onneksi on vielä yksi paikka, eduskunta, missä SAK:n kouluttamat ay-pamput eivät sanele, kuka mitäkin saa sanoa.

Moraalinvartija

Riistavesi tarviis edustajan kunnanhallitukseen, joka hieman pitäis huolta esimerkiksi näissä kouluremonteissa. Sisäilmaongelmaa piisaa ja kukaan ei huolehdi.

Pölyä

Tämäkö demokratiaa, ennakkoon määritellään, kuka saa puheenvuoron kyselytunnilla? Tunnen pettymystä, Antti Lindtman.

Mummeli

Hyvä, että MOT nosti esiin Nuorisosäätiön suhmuroinnit, Ryynäseltä ne kummasti unohtui VVO:ta morkatessa. Että edullisia opiskelija-asuntoja Tallinnaan, joopa joo.

Joku pettää aina

”Kuvioitu iho”, tatuointiväriasia oli tv:ssä ja katsoin netistä, jossa on kerrottu totuuksia väreistä. Jokainen tekee niin kuin tykkää. Tauluina olisivat aivan mahtavia teoksia!

Minä

Oi että sopisi Puijon laelle Kuopioon hyppyrimäen viereen korkea kuusen mallinen Maisemahotelli. Hinnat matalalta korkeammiksi.

Vihreä maisemointiarkkitehti

Entäs kun lapsen isä ei halua nähdä lastaan milloinkaan? Ei vastaa edes puhelimeen, kun lapsi yrittää soittaa aina isänpäivänä. Mitkä traumat se lapselle jättää?

13 v.

Minua pelottaa valtavasti eläkeiän nosto. Ei ole pienipalkkaisen mahdollista jäädä osa-aikaeläkkeelle, koska sitten tuleva eläke on vielä pienempi.

Sairas töissä

Voisiko olla lääkäri- tai terveysauto kirjastoauton tapaan kiertämässä maaseudulla? Toisessa päässä autoa lääkärin, toisessa sairaanhoitajan vastaanotto. Kuskina jompi kumpi.

Sairaanhoito pyörien päälle

Arvoisa kissanomistaja, oletko tullut ajatelleeksi, että sinun leikkaamaton kollikissasi käy öisillä reissuillaan tarpeillaan naapurin terassin ja ovien pieleen ja pihapoluille?

Kyllästynyt kissan jätöksiin

Mitä, vieläkö lapsista ja nuorista kielteistä kirjoitellaan? Aikuisilla itsellään on velvollisuus ohjata oikeaan ja hyvään, joka päivä ja jatkuvasti. Toisten kunnioittaminen ei aiheuta riitaa. Jos opettaja huutaa oppilaalle luokassa, silloin pitäisi jo kiireesti alkaa kerrata oman käytöksen kultaisia sääntöjä.

Lukija

Eikö Suomesta löytyisi muuta paikkaa maailman suurimmalle havusellutehtaalle kuin Kallaveden ranta? Millaisen perinnön jätämme jälkipolville?

Rikkipäästö

Näkisipä itse kukin meistä vielä sen päivän, että Kuopioon saataisiin vihdoin viimein liikennevaloihin se aito vihreä aalto ja kylkiäislahjana lastenkin iloksi vielä kuu taivaalta.

Toiveiden tynnyrin pyörittäjä

Herassa on lähes 10 grammaa laktoosia. Tehdäänkö lapsista laktoosivaivaisia ylenmääräisellä laktoosilla? Halpaa ylijäämäheraa työnnetään myös kekseihin, samoin kovaa rasvaa ja palmuöljyä nykyään joka paikkaan.

Herätys Evira

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Tytökin KuPSiin

Paperista puhuminen on tylsää

Kannattaako Puijonkadun remontti?

Isojen rekkojen vauhti pelottaa

Maaseutua morkataan liikaa

Vain parempi väki lentämään

Hyvää mieltä hassuttelusta

Itärata tarvitaan

Hoitoalan arkipäivästä kerrottava

Kotkatkin karkaavat

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.