Kummia immeisiä!

Muutin omakotitalosta kerrostaloon. Ihmettelen, kun kukaan ei tervehdi. Edes eräs asiakaspalvelussa oleva. Tupakkaa vaan vetelevät pihalla.

Omituista porukkaa

Jos aekanaan uuvessa sotessa valihen yskänj hoetajaks julukisen, yksityisen tae kolomannen sektorin, nii paljoko minä kullonnii siitä ite pulitan ja paljoko verommaksaja?

Kertosj joku rahastae

Kiitos teologian tohtori Kuulalle taas hienosta kirjoituksesta, oikea teologi.

Hyvin kirjoitettu

Nyt autot ja ihmiset nastat alle, talvi on saapunut Suomeen ja pakolaisille kans.

Joka päivä on armo uus

Kuopio etsii säästöjä liikuntapaikkojen sulkemisesta. Kuopiossa on yliorganisoitu hallinto, jossa majailee useita kymmeniä korkeapalkkaisia virkamiehiä ilman todellista työtehtävää. Karsimalla ja selkeyttämällä virkamiestehtävät säästöä syntyisi miljoonia euroja. Kuopio ei ole mikään maailman metropoli muutoin kuin virkamiesten lukumäärällä.

Emereri

Luulen, että huulirasvat ja muut on keksitty jo ennakolta minimoimaan rangaistus, jos käry käy. Testien nyt lisääntyessä norjattarista ehkä osa joutuu lopettamaan.

Jää hyvä maine

Törkeää huutamista ja päälle puhumista TV1:n vaalikeskustelussa 27.10. Hallituksen edustajat olivat asiallisia, mutta Rinne, Ville Niinistö ja Li Andersson ryöstivät puheenvuoroja, melskasivat törkeästi. Puolueelliset juontajat vain naureskelivat. Missä heidän ammattitaitonsa? Toimittajan oltava neutraali ja puheenvuorot reilusti.

Käytöstapoja oppositiolle

Sdp:n Lindtman on tehnyt salaisia listoja sopivista puhujista. Onpa omituinen demokratiakäsitys Antilla. Antit ovat olleet SAK-oppikoulussa. Sieltäkö oppi?

Hyväveliverkosto

Kiinteistöveroa perustellaan katujen kunnossapidolla. Täällä haja-asutusalueella joudutaan lisäksi maksamaan tieosuuskunnan tiemaksu. Kesämökillä sama juttu, mutta vielä suuremman kiinteistöveron kanssa. Suomi on oikea pölhölä.

Kiinteistöveroa kahteen kuntaan

Lyhyehkö metsäautotie ja hirvenmetsästys käynnissä. Vajaan kymmenen auton letka tietä pitkin ja kohta takaisin. Sama toistui usein. Onko älyä? Metsästys on jalan liikkumista ja autoilla ajo aivan jotain muuta!

Hirvipaisti Virosta

Nyt se taas alkaa, sulien teiden rouhiminen nastarenkailla. Kunnon sakko moiselle hullutukselle.

Vannoutunut kitkamies

Kyllä norjalaiset ovat käyttäneet muutakin dopingia kuin huulirasvaa ja astmalääkettä. Ei ihminen voi hiihtää 30 kilometriä täyttä vauhtia alusta loppuun ilman vetoapua jostain dopingista.

Perässähiihtäjä

Jos tulee kuuntelemaan yleisöluentoa, kannattaisi istua loppuun asti. Nämä kesken pomppijat ja kolisijat häiritsevät esitystä.

Mihin kiire?

Köyhille keppiä ja herroille porkkanaa.

Suomi nousuun

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Valoa Valkeisenlammelle!

Ovatko kirkkorakennukset jo ongelma?

Eikö susi saa etsiä ruokaa?

Ymmärrystä ja kiukustusta postilaisille

Liian alhaisia nopeusrajoituksia

Lentovero on ok

Ajatellaan jo kevättä

Säästäkää Itkonniemen kenttä

Loitsuistako apua?

Kyllä dödökin haisee

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.