Kun ajat, aja!

Joka toinen vastaantulija aamun sohjossa toinen käsi kännykässä! Miten voi jatkuvasti olla asiaa, jota ei voi hoitaa autonratin ulkopuolella?

Turvallisuus tärkeintä

Onko mahdotonta kuntien päättäjien omistajina puuttua Savon Voiman siirtohinnoilla rosvoukseen? Kyllä sitä toitotetaan maaseudun asuttuna pitämisestä, mutta teot ei kyllä siltä näytä.

Laskutikku

Miltei satavuotiaalle monisairaalle ei löydy inhimillistä hoitopaikkaa. Puuttuuko empatiakyky täysin? Laitospaikat suljettiin ja huonokuntoiset ihmiset jätetään heitteille juuri kun ihminen tarvitsee eniten ymmärrystä ja turvaa. Jokaiselle päättäjälle kahden viikon pakollinen työjakso vanhushoidon parissa.

Eutanasia ainoa lohtu

Jos suomalaiset arvostavat kotimaista ruokaa, niin miksi kotimaisen ruuan tuottajien hätähuudot elinkeinonsa puolesta kaikuvat vuodesta toiseen kuuroille korville?

Maalta kaupunkiin ajautunut

Suomen hallitus, tehkää pikaisesti laki, joka lopettaa pikavippien saannin netistä. Nuorten elämä on nettipelaamista pikavipeillä. Kuinka monen nuoren elämän annamme mennä hukkaan?

Voimaton vanhempi

Lobbarit istuvat asiantuntijoiden ja hallituksen kanssa samassa pöydässä, ja sitten ihmetellään, kun ei päästä sopuun. Kyllä tämä Sipilän hallitus on aivan pohjanoteeraus, mitä olen pitkän elämäni aikana tavannut. Kannatuskäyrät kertovat onneksi totuuden. Mutta hienoa, että Sipilä sai haluamansa maakunnat.

Entinen hyvinvointiyhteiskunta

Maakuntamalli turvaa edes jonkinlaiset sote-palvelut koko maahan. Kaupunkikeskusten johtajille se ei käy. Palvelut saatava ilmeisesti vain heille. Onneksi keskusta hoitaa meidän kaikkien asiaa. Kumman puolelle kallistuu kokoomus?

Ei valtakysymys

KYSin johtajat ja päälliköt, miksi ette Rokotesuoja-jutussanne (SS 6.4.) maininneet, että rokotteesta saattaa olla vakavaakin haittaa ottajalle ja se saattaa olla jopa tehoton influenssaa vastaan?

Hoitaja

Aktiivimalli on valtion tapa säästää, ei kohentaa työttömien asemaa. Hallitus ei välitä pienituloisten eläkeläistenkään toimeentulosta esimerkiksi verohelpotuksin.

Ostovoimaa vain työssäkäyville

Suuri kiitos ja lämpimät onnittelut Kaavin 4H:n Yhdessä hyvää -hankkeelle! Juuri tätä viestiä on ollut vaikea saada läpi ihmisten mielissä. Yhteisöllisyyttä ajassamme.

A.T.

Paljastakaa huumeiden myyjät ja välittäjät. He tuhoavat Suomen nuorisoa ja ovat siten erittäinkin epäisänmaallista väkeä. Puututtakoon heidän toimiinsa ja laitettakoon vastuuseen. Minkään jengin ”omat lait” eivät oikeuta kansalaisten tuhoamiseen.

Asiaan on puututtava

Puijon oraakkeli haluaisi lisää käskyjä. Nykyiset riittävät, ne ovat muuttaneet Euroopan valtiot sivistysvaltioiksi ja ovat monen valtion perustuslaeissa.

Viisassydäminen ottaa käskyt

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Kuopion tori ei pärjää?

Pesin käteni ruvelle

Golfkenttiä riittää

Lehmät laitumelle

Kaupunkipyörät kasautuvat

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.