Kuopion Kauppakatu nyt vähän parempi

Nyt näyttää paremmalta, kun ne synkät ”karsinat” purettiin Kuopion Kauppakadun ravintolakorttelissa. On jalankulkijoille tilaa. Voisiko joku lautakunta vaatia ravintoloitsijoita laittamaan tupakkaroskiksia ovienpieleen.

Virtsaamiskieltokylttikin hyvä

Eiköhän ne matala- ja keskipalkkaiset ole tämän asian ymmärtäneet jo aikoja, sitten mutta milloin sen ymmärtävät arvoisat päättäjät, onkin jo toinen juttu: Eihän kaikki voi olla maistereita eikä korkeasti koulutettuja, kun heillekään ei näemmä töitä löydy varsinkaan kunta-alalta muille kuin opettajille.

Totuus

Liikennekaaren toteutuessa nyt on vajaa 2 vuotta aikaa lopettaa 20 vuotta toiminut pikkubussiyrityksemme ja antaa tilaa ”Ruotsin mallin” villille taksitoiminnalle. Uusia työpaikkoja varmasti tulee, kun vastuulliset velvoitteensa hoitaneet yrittäjät lopettavat tämän kuihtuneen kapean leivän vuolemisen.

Ilmaistyöhön kyllästynyt

Virkkaaminenko nyrkkeilyn tilalle? Kansankynttilän liekki sammunut kauan sitten, liekö lepattanutkaan koskaan.

Iso W

Auton omistajat Kuopion Kelloniemessä, tarkastakaa autonne. Pojat ampuvat ritsoilla sepeliä autoihin.

Eihän meidän poika

Heti kun raakaöljynhinta liikahtaa hieman ylöspäin, niin jo pumpulla hinta nousee reilusti, vaikka tankit on täynnä halpaa öljyä. Hinnan laskiessa pumppuhinta unohtuu entiseen korkeampaan lukemaan.

Vapaa markkinatalous toimii

Asiakastyytyväisyys on kuopiolaisille kauppiaille ihan sama, siksi molemmat supermarketit ovat jo pannassa. Netistä saat hyvän palvelun ja hinta on 1/5 tai vähemmän ja heillekin jää vielä voittoa.

Näin se menee

Rautavaaralla on kolmaskin frisbeegolfrata, Alaluostassa.

Vai onko Alaluosta Kuopiota?

Kanin lemmikiksi ottajat, tajutkaa, ettei se juoksentele vapaana huoneissa. Olen nähnyt, kun ulosteita on jopa peteissä ja lemmikkikoirat juoksevat irti piirittäen kävelijöitä.

Kaikista ei ole eläinten pitäjiksi

Miksi kaikesta muusta saa täällä valittaa, mutta ei uskottomuudesta? Onko se maakunnan tapa, että pettäminen on sallittua kaikessa hiljaisuudessa?

Sensuuri iski

Apteekissa sanottiin, että 100 mikrogrammasta D-vitamiinia menee pää sekaisin. Taisi olla farmaseutti ulkona sekaisin D-vitamiinin puutteen takia?

Osta vitamiinit netistä

Rautalammilla veroprosentti 22, siis kovimpia koko Suomessa, ja jostain kuulin, että kunnanjohtajan palkka nousisi tonnilla!

Kyllä hyvä veli hoitaa

Mikä estäisi saman kehityksen kuin Ruotsissa tai Pariisin maahanmuuttajakortteleissa, joissa poliisipartiot kohtaavat avointa väkivaltaa?

Eikö uskota jo vähemmällä

Olkiluoto ei valmistu ranskalaisten toimesta, joten urakka on annettava välittömästi venäläisten tehtäväksi.

Ei Iisakin kirkkoa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Lisää valoa suojateille

Tuoko näkkäri säästöä?

Susia suojellaan melulta, ihmistä ei

Merkkipäivät syytä muistaa

Näkkäriä aikuisillekin

Suojatiet näkyviin

Katumaasturi ei ole pahis

Ongelmat odotettavissa Kuopion Lippumäellä

Liikaa puita kaadetaan

Pilkkihalliin päästävä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.