Kuuma linja: Hotellisukellusvene Kuopioon

Hotellilaivan sijaan saatava hotellisukellusvene Kuopioon. Torin alle. Lohet jo siellä ui ja vesi riittää ainakin ajoittain. Maksumies kaupunki ja ely tai TE- keskus tietenkin.

A. Pelle

Kerrankin asiallista asiaa Finnpulpista (SS 30.6.) Lisää karilaitisia! Valittajille ja kehityksen jarruille luu kouraan.

Työtä ja positiivista pöhinää

On se ihme, että yx taloyhtiö voi olla kapulana Apellin hankkeessa! Samalla SS:n sivulla sitten saunaravintola saa paikan Maljalahdesta! Ismon business ei olisi tuottanut häiriötä enempää kuin nykyisetkään satamassa olevat, päinvastoin.

Tasasen Arvo

Kuka omistaa Kuopion Keskuskentän maapohjan nyt, tai sen uudisrakentamisen jälkeen? Onko se Kuopion kaupunki vai Ari Lahti?

A.R.

Biosellutehdas Varkauteen tai Kajaaniin, niin ei tarvitse enää öitään valvoa sekä pelätä työllistävän teollisuuden häiritsevän lupsakoiden savolaisten ajanviettoa.

Nel

Maanviljelijät ovat ainut ammattikunta, joka pystyy olemaan vuosikymmenet sairaslomalla, jos sattuu laiskan suonta vetämään.

Sivusta seurannut

10 minuuttia kestänyt gynekologin perustarkastus lääkäriasema Cantissa maksoi 170 euroa. Ihmettelin jälkikäteen ja huomasin, että minulle oli tehty ja veloitettu ultraäänitutkimus. En ollut tilannut, ei kysytty eikä sovittu että tehdään. Ei myöskään kerrottu, että tehty ja veloitettu. Soitin jälkikäteen ja kysyin. On kuulema ihan normaali käytäntö.

Terve

Suomi on kaukana demokratiasta, kun tämän maan asioista päättävät vain ne, jotka isossa tuolissa istuvat! Kuitenkin Suomi koostuu sen kansalaisista, eikä heidän äänensä ole aina sama johtajien kanssa.

Diktatuuri tuntuu jo

TV1:n uutisissa sanottiin viime viikolla, että asunnot turvapaikan saaneille ovat kiven alla. Saattaa huonosti suomea osaava ihmetellä, missä se kivi on.

Kielipuoli

Omasta ja johtajamieheni mielestä taitavana taktikkona ja penninvenyttäjänä siirsin jo vuonna 2006 tilini S-pankkiin, missä ei tarvitse maksaa kalliita palvelumaksuja. Kaikki kun taitaa olla kovasti ilmaista, paitsi ostokset.

Edustuskodin hengetär

Onko teillä hyvät ihmiset töissä vanhempaa miestä? Kyllä on temppua vaikka millaista, kun asiat ei suju niinku herra haluaa. Lapsellista.

Jääkää eläkkeelle

Nyt kun Eurooppaan ja Suomeen tulee pakolaisia, niin mihinkäs me eurooppalaiset ja suomalaiset paetaan sitten, kun ne alkavat täällä sotia? Etelänavalleko?

Ei ole sotia ilman ihmisiä

Demarit tekee kokoomuslaisinta politiikkaa, ei haluu alentaa köyhien päivähoitomaksuja, kun rikkaiden maksut ois noussu!

Katso kyselytunti

Mikähän sote-uudistuksessa mahtaa olla tämä kolmas sektori?

Hautaustoimistoko?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kuuma linja

Pesin käteni ruvelle

Golfkenttiä riittää

Lehmät laitumelle

Kaupunkipyörät kasautuvat

Kaikille pääsy uimaan

Hanhista päästävä eroon

Saunaan tekee mieli

Mistä vettä mökkiläiselle?

Muista lepuuttaja

Hiljaisuus tekee hyvää

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.